ΜΕΝΟΥ
Η Ευρωκλινική Παίδων στην καρδιά της Αθήνας

Η Ευρωκλινική Παίδων στην καρδιά της Αθήνας

Health Newsroom

Η Ευρωκλινική Παίδων εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις της, περνώντας σε νέα εποχή ως η μόνη σύγχρονη παιδιατρική ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας.

Με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, υψηλό επιστημονικό επίπεδο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η Ευρωκλινική Παίδων αποτελεί μία μοντέρνα μονάδα παροχής υπηρεσιών υγείας, με επίκεντρο το παιδί. Η όλη επένδυση έχει αγγίξει τα 2,5 εκ. ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων ο πρόεδρος του Ομίλου Ευρωκλινικής Σπύρος Καπράλος επισήμανε ότι «η Ευρωκλινική Παίδων, με τις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις της αποτελεί μία εξαιρετικά αξιόπιστη επιλογή νοσηλείας στο κέντρο της Αθήνας. Στις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας σε όλους τους τομείς, η συνεχής ανάπτυξη του Ομίλου της Ευρωκλινικής και η επένδυση στην υγεία και τον άνθρωπο, δίνει μήνυμα αισιοδοξίας και μας γεμίζει υπερηφάνεια»

Παράλληλα ο διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής Αντώνης Βουκλαρής τόνισε ότι «η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία σύγχρονη Παιδιατρική Κλινική που εδώ και 15 χρόνια έχει προσφέρει υπηρεσίες υγείας κορυφαίας ποιότητας σε περισσότερα από 300.000 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί και υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων σηματοδοτούν μια νέα αρχή για την Ευρωκλινική Παίδων, πάντα με πυξίδα την αγάπη για το παιδί. Και καθώς κάθε αρχή αξίζει να γιορτάζεται με προσφορά και με όραμα όλα τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα στο κέντρο της προσοχής που αξίζουν, έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τη στήριξη του «Φιλανθρωπικού οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)». Υιοθετούμε την ευχή ενός 10 χρόνου αγοριού και ανυπομονούμε να την πραγματοποιήσουμε και να δούμε το χαμόγελό του να αποδεικνύει ότι είναι ωραίο να μην σταματάς να κάνεις όνειρα!»

Το νέο κτίριο της Ευρωκλινικής Παίδων διαθέτει 5 ορόφους, με πλήρως ανακαινισμένους χώρους και δωμάτια νοσηλείας διαμορφωμένα με γνώμονα τη φιλικότητα και την καλύτερη δυνατή παραμονή των μικρών ασθενών. Με νέα ιατρικά τμήματα και διευρυμένες υπηρεσίες καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον με σεβασμό και υπευθυνότητα προς κάθε παιδί και κάθε γονιό που την εμπιστεύεται. Παράλληλα, ενισχύει το δυναμικό της με νέους, καταξιωμένους ιατρούς, ενώ αυξάνει και το δίκτυο των συνεργασιών με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η Ευρωκλινική Παίδων βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, εύκολα προσβάσιμο απ’ όλη την Αττική, μόλις 50μ. από τη στάση Μετρό «Αμπελόκηποι» και δίπλα ακριβώς στην Ευρωκλινική Αθηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: