ΜΕΝΟΥ
Κόσμημα του ΕΣΥ η Κλινική Χεριού-Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου του νοσοκομείου ΚΑΤ

Κόσμημα του ΕΣΥ η Κλινική Χεριού-Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου του νοσοκομείου ΚΑΤ

Health Newsroom

Διάσημη για τα ιατρικά της θαύματα, αλλά και για τη ζεστασιά και το ενδιαφέρον που δείχνει στους ασθενείς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της, η Κλινική Χεριού-Μικροχειρουργική Άνω Άκρου του νοσοκομείου ΚΑΤ συμπληρώνει φέτος τριάντα χρόνια λειτουργίας και καθημερινής εφημερίας, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της σε αρκετές χιλιάδες ασθενείς από όλη την Ελλάδα.

Ο Σαράντης – Πέτρος Σπυρίδωνος, διευθυντής Ε.Σ.Υ. και προϊστάμενος της Κλινικής, μιλώντας στην κάμερα του NEXTDEAL κάνει μια ιστορική αναδρομή για την Κλινική, εξηγεί τι είναι η μικροχειρουργική άνω άκρου και ποια περιστατικά μπορεί να αντιμετωπίσει, ενώ παράλληλα παρουσιάζει το επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο της.  

Στην Κλινική Χεριού-Μικροχειρουργική Άνω Άκρου του νοσοκομείου ΚΑΤ προστρέχουν ασθενείς ασφαλισμένοι και μη του ΕΟΠΥΥ, ωστόσο ο κ. Σπυρίδωνος επισημαίνει την απουσία συνεργασίας του ασφαλιστικού κλάδου με το νοσοκομείο, η οποία θα βοηθούσε στη σημαντική μείωση του κόστους που επωμίζονται οι ασφαλιστικές εταιρείες  από τις χειρουργικές επεμβάσεις. 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: