ΜΕΝΟΥ
Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών η πρώτη ουρολογική επέμβαση με το ρομποτικό σύστημα Da Vinci X 4ης γενιάς!

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών η πρώτη ουρολογική επέμβαση με το ρομποτικό σύστημα Da Vinci X 4ης γενιάς!

Health Newsroom

Ο Δρ. Αντώνιος Πλουμίδης, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, διευθυντής του Κέντρου Ρομποτικής και Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής, Ουρολογίας – Ανδρολογίας με τον πρωτοπόρο της Ρομποτικής Χειρουργικής στην Ελλάδα Δρα Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, γενικό χειρουργό, διευθυντή της Κλινικής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής & Χειρουργικής Ογκολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

 

Η Κλινική Ρομποτικής και Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής, Ουρολογίας – Ανδρολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών πραγματοποίησε την πρώτη επέμβαση με το νέο ρομποτικό σύστημα Da Vinci X 4ης γενιάς, πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά στις νέες τεχνολογίες.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για την ιατρική ομάδα που έκανε την επέμβαση, βλέποντας τον διευθυντή της Κλινικής Δρα Αντώνη Πλουμίδη να εγκαινιάζει το 4ης γενιάς ρομποτικό σύστημα Χ, όπως ακριβώς έκανε πριν από 15 χρόνια, με το 1ης γενιάς ρομποτικό σύστημα Da Vinci Standard, στην Ελλάδα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. 

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Δρ. Αχιλλέας Πλουμίδης, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, επιστημονικός συνεργάτης της Κλινικής, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον πρωτεργάτη της ρομποτικής χειρουργικής στην Ελλάδα, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, και στους ανθρώπους αυτούς που με συντονισμένη προσπάθεια και όραμα το έκαναν πραγματικότητα, δηλαδή τον Βασίλη Αποστολόπουλο και τον Χρήστο Αποστολόπουλο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: