ΜΕΝΟΥ
Τιμητική Διάκριση για την Affidea Καλαμάτας

Τιμητική Διάκριση για την Affidea Καλαμάτας

Health Newsroom

Το πρότυπο διαγνωστικό κέντρο της Affidea Ευρωιατρική στην Καλαμάτα τιμήθηκε για την καλή συνεργασία με τα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής στο νομό Μεσσηνίας.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γραφείου της Εθνικής Ασφαλιστικής Καλαμάτας, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του.

Στην εορταστική εκδήλωση, όπου παραβρέθηκαν ασφαλιστές από τα γραφεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας, παρουσιάστηκαν στοιχεία για την πορεία της εταιρείας το περασμένο έτος και οι στόχοι για τη νέα χρονιά. Κατά τις ομιλίες τους οι επικεφαλής ευχαρίστησαν το προσωπικό, τα στελέχη και τους συνεργάτες τους για τη σημαντική προσφορά τους στην πολύ καλή πορεία της Εθνικής Ασφαλιστικής και το 2017, ενώ έδωσαν το στίγμα για τη νέα χρονιά. Ακολούθησε η βράβευση των συνεργατών μεταξύ των οποίων και το διαγνωστικό κέντρο «Affidea Καλαμάτας» το οποίο εξήραν για τις κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες και την άριστη εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων.

Το τιμητικό βραβείο παρέλαβε από τα χέρια του Διευθυντή Γραφείου Πωλήσεων κ. Θεόδωρου Διαμαντόπουλου η Διοικητική Διευθύντρια του διαγνωστικού κέντρου της Affidea στην Καλαμάτα κα Λίτσα Κομπότη, ως αναγνώριση για την καλή συνεργασία στο νομό Μεσσηνίας με τα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής.

«Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλη η οικογένεια της Affidea, νιώθουμε υπερήφανοι για την τιμητική αυτή διάκριση. Γιατί, έχουμε καταφέρει και συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας με σεβασμό στον άνθρωπο και με συνέπεια στην έγκυρη και ολοκληρωμένη διάγνωση, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον όπως αυτό που διαμορφώνεται σήμερα, κάτι καθόλου εύκολο» δήλωσε κατά την παραλαβή της τιμητικής διάκρισης η Διευθύντρια του κέντρου.

 

Πηγή: affidea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: