ΜΕΝΟΥ
Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Παραμένουμε κοντά σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα!

Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Παραμένουμε κοντά σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα!

Health Newsroom

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε επιστολή αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί μας,

Η πανδημία COVID-19 έχει διαμορφώσει πρωτόγνωρες συνθήκες που απαιτούν από όλους μας την τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής και κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ τηρεί από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για το κοινό και τους εργαζόμενους και συμβάλλει με κάθε μέσο στις προσπάθειες ανάσχεσης της διασποράς του ιού.

Συγχρόνως, με γρήγορα αντανακλαστικά, με γνώμονα την ανταπόκρισή μας στις έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες, αναβαθμίζουμε την ψηφιακή μας «παρουσία» και θέτουμε στη διάθεσή σας μια σειρά από ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης, με στόχο την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας και την απρόσκοπτη και ασφαλή εξυπηρέτησή σας.

Ενεργοποιήσαμε πλέον τον Ψηφιακό Φάκελο Υγείας του Ομίλου που επιτρέπει οnline πρόσβαση στα αποτελέσματα παλαιών και νέων εξετάσεων, μέσω μιας ασφαλούς πλατφόρμας που διασφαλίζει την προστασία της ιδιωτικότητάς σας.

Παρέχουμε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των εργαστηριακών σας εξετάσεων με αυτοματοποιημένο τρόπο, ενώ εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα προγραμματισμού ηλεκτρονικών ραντεβού και διενέργειας ανέπαφων ηλεκτρονικών πληρωμών.

Στο πλαίσιο αυτό καθιερώνουμε την επιστημονική ενημέρωση για επίκαιρα ιατρικά θέματα και εξελίξεις στον τομέα της υγείας μέσα από ψηφιακά κανάλια, τηρώντας την αρχή των αναγκαίων αποστάσεων.

Ειδικότερα, ο Όμιλος ο οποίος πρωτοπορεί, μεταξύ άλλων και σε θέματα COVID-19, με επιστημονική εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα, θα σας κρατά ενήμερους για τις ιατρικές επιστημονικές εξελίξεις. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την πιο πρόσφατη δημοσίευση του Ομίλου μας για τον COVID-19 με στατιστικά στοιχεία από την αρχή της πανδημίας, βασισμένα σε πάνω από 90,000 τεστ μοριακής ανίχνευσης που έχουν εκτελεσθεί στα ιδιόκτητα εργαστήριά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μπορείτε πάντα να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα που αφορούν την πανδημία στην ιστοσελίδα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.”

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: