ΜΕΝΟΥ
Έναρξη 2ου κύκλου Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Pre – Medical Management Programme»

Έναρξη 2ου κύκλου Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Pre – Medical Management Programme»

Health Newsroom

Το «Pre – Medical Management Programme», το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Executive Programs του ΕΚΠΑ, που προσφέρεται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ), συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή 50 ιατρών. 

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 2ου κύκλου του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Pre – Medical Management Programme». Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ κος Φώτιος Πατσουράκος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Καθηγητής Νικόλαος Ηρειώτης, ο Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Ιωάννης Υφαντόπουλος, και ο Επίκουρος Καθηγητής Δημήτριος Μπάλιος

Η πρώτη διάλεξη του προγράμματος «Pre-Medical Management Program» είχε θέμα τη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» με εισηγητή τον Δρ Ιωάννη Θάνο. Οι επόμενες τρεις συναντήσεις αφορούν:

  • Επιχειρησιακή Στρατηγική και Group Practices
  • Διοίκηση Ιατρείων/Μονάδων Υγείας και Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων
  • Λογιστικά και Φορολογικά Θέματα Ιατρείων /  Μονάδων Υγείας

Περισσότερες πληροφορίες για το «Pre – Medical Management Programme» μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Tο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί μέρος του «Medical Management Programme» και υλοποιείται από τους διδάσκοντες του ΜΒΑ-Υγεία που είναι Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΚΠΑ.

Link για Medical Management Programme:
http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/admin-medical/

Link για Pre – Medical Management Programme:
http://www.executive-programs.econ.uoa.gr/pre-medical/

Link για MBA in Health Economics:
http://www.mba-health.econ.uoa.gr/
 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: