ΜΕΝΟΥ
Γαία - Τρεις χιλιάδες περιστατικά σε οκτώ μήνες λειτουργίας

Γαία – Τρεις χιλιάδες περιστατικά σε οκτώ μήνες λειτουργίας

Health Newsroom

  Τρεις χιλιάδες περιστατικά έχει υποδεχθεί η μαιευτική-γυναικολογική κλινική “Γαία” του “Ερρίκος Ντυνάν”, συμπληρώνοντας μόλις οκτώ μήνες λειτουργίας, ενώ ολοκληρώνει τη διαμόρφωση του νέου διετούς αναπτυξιακού της πλάνου, που αναμένεται να παρουσιαστεί τον προσεχή Σεπτέμβριο.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με δεδομένη την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, η “Γαία” κατόρθωσε να διαμορφώσει νέα δεδομένα στο χώρο των ιδιωτικών κλινικών, ανατρέποντας λογικές, που επικρατούσαν για πολλά χρόνια. Δίνοντας έμφαση στην παροχή σύγχρονων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας σε χαμηλές τιμές, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την αγορά και πυροδότησε αλυσιδωτές μειώσεις τιμών στις χρεώσεις των υπόλοιπων ιδιωτικών γυναικολογικών και μαιευτικών κλινικών. Ταυτόχρονα, η “Γαία” πέτυχε οι τιμές της να παραμείνουν χαμηλότερες του ανταγωνισμού κατά τουλάχιστον 20%, εξασφαλίζοντας, έτσι, επιπρόσθετα οφέλη για το κοινωνικό σύνολο.Η ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, που υιοθέτησε η μαιευτική-γυναικολογική κλινική “Γαία” συνδυάζεται με παράλληλη αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για το σκοπό αυτό, η κλινική επενδύει σταθερά τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε τεχνολογίες αιχμής. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η τοποθέτηση, για πρώτη φορά, στην Ελλάδα του ρομποτικού χειρουργικού συστήματος Da Vinci σε μαιευτική-γυναικολογική κλινική και η ανάπτυξη ενός πρότυπου και εξειδικευμένου τμήματος γυναικολογικής ρομποτικής χειρουργικής. Η επιλογή αυτή αφενός διαμορφώνει ένα ιδιαίτερα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αφετέρου διασφαλίζει και εγγυάται την παροχή ποιοτικών και σύγχρονων υπηρεσιών υγείας.

    Παράλληλα, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς η κλινική, από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, προσφέρει σημαντικά προνόμια, αλλά και δωρεάν υπηρεσίες σε άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως άποροι, ακρίτες, πολύτεκνοι (4ο παιδί) και κακοποιημένες γυναίκες, μέσω της συνεργασίας της με τη ΜΚΟ WIN Hellas. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζει την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη, επιβεβαιώνοντας την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, στην οποία εδράζεται η λειτουργία της.

   

  

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: