ΜΕΝΟΥ
Γυναικολογικό check up σε εντελώς συμβολική τιμή από την Innovate Health Services

Γυναικολογικό check up σε εντελώς συμβολική τιμή από την Innovate Health Services

Health Newsroom

Παρότι το καλοκαίρι είναι περίοδος χαλάρωσης και διασκέδασης, η επαφή με την άμμο, το θαλασσινό νερό ή το νερό της πισίνας σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία μπορεί να αποτελέσουν σοβαρό παράγοντα κινδύνου, καθώς οι συνθήκες αυτές ευνοούν την ανάπτυξη ιών, βακτηριών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών που οδηγούν στη δημιουργία λοιμώξεων με δυσάρεστα αποτελέσματα ειδικά για το γυναικείο πληθυσμό.

Η Innovate Health Services «πρωτοπόρος φορέας στην παροχή υψηλού επιπέδου εξατομικευμένων υπηρεσιών υγείας» στο πλαίσιο της ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, προσφέρει για όλο το καλοκαίρι σε εντελώς συμβολική τιμή, γυναικολογικό check up, που περιλαμβάνει μικροβιολογικό έλεγχο κολπικού υγρού για λοιμώξεις που προκαλούνται από την παραλία και την πισίνα.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει εξέταση κολπικού υγρού για κόκκους, τριχομονάδες, neisser, μικρόβια, μύκητες, καλλιέργεια και αντιβιόγραμμα και διενέργεια κατόπιν ραντεβού (τηλέφωνο για πληροφορίες και προγραμματισμό: 210 6403232) στο συνεργαζόμενο όμιλο διαγνωστικών κέντρων ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ στην Αθήνα (Λ. Αλεξάνδρας), τον Πειραιά, τη Γλυφάδα και τα Άνω Πατήσια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: