ΜΕΝΟΥ
Δεύτερη συνεργασία της ING Ελλάδος στον τομέα προώθησης ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας

Δεύτερη συνεργασία της ING Ελλάδος στον τομέα προώθησης ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας

Health Newsroom

Η ING Ελλάδος ξεκινά συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη στον τομέα προώθησης προγραμμάτων υγείας. Πρόκειται για τη δεύτερη εταιρία μετά την Ιnteramerican με την οποία θα συνεργαστεί η ING, σε συνέχεια της απόφασής της για τη διάθεση προϊόντων υγείας άλλων παρόχων και την επικέντρωσή της στον κύριο κορμό εργασιών που είναι οι ασφάλειες ζωής και οι συνταξιοδοτικές υπηρεσίες.

Η συνεργασία αυτή, όπως και η προηγούμενη, αφορά νέα συμβόλαια υγείας. Η ΙNG θα προωθεί το νοσοκομειακό πρόγραμμα Megacare 100 της Ευρωπαϊκής Πίστης, μέσω του δικτύου πωλήσεων της ING στην Ελλάδα.

Για τους υφιστάμενους πελάτες της ING δεν αλλάζει τίποτα. Η ING Ελλάδος θα συνεχίσει να τους εξυπηρετεί, παρέχοντάς τους τις ίδιες υπηρεσίες υγείας και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τους προσφέρονται σήμερα.

Η ING διατηρεί τη δεύτερη θέση σε μερίδιο αγοράς στον κλάδο ασφαλειών ζωής στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνοντας και το μερίδιο αγοράς της ΙΝG Πειραιώς), ενώ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1980. Στοχεύει στην απόκτηση ηγετικής θέσης στην παροχή αμιγώς ασφαλιστικών υπηρεσιών ζωής και ολοκληρωμένων συνταξιοδοτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα, κάνοντας χρήση της παγκόσμιας εμπειρίας και τεχνογνωσίας της για τη δημιουργία και διαχείριση προϊόντων υψηλών απαιτήσεων που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: