ΜΕΝΟΥ
Δράση ενημέρωσης για την ανάγκη αντιηλιακής προστασίας από τo NIVEA Sun

Δράση ενημέρωσης για την ανάγκη αντιηλιακής προστασίας από τo NIVEA Sun

Health Newsroom

Η μεγάλη έκπληξη για όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο σημείο ήταν η δυνατότητα φωτογράφισης με τη χρήση UV κάμερας, η οποία δείχνει «πώς μας βλέπει ο ήλιος», δηλαδή πώς φαινόμαστε στην υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα αποτυπώνει τη φθορά που ενδεχομένως έχει προκαλέσει ο ήλιος στην επιδερμίδα μας. Μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια, το NIVEA SUN ανέδειξε την ανάγκη της αντιηλιακής προστασίας, ενώ είχε την ευκαιρία μέσα από τον πρωτότυπο αυτό τρόπο να «αφυπνίσει» περισσότερους από 3000 καταναλωτές για τους κινδύνους που κρύβει η έκθεση στον ήλιο.

UV Fighters: «Μαζί κάνουμε τον ήλιο φίλο, έλα να νικήσουμε τη UV»

Μεταφέροντας το μήνυμα ότι η ακτινοβολία UV είναι εχθρός για την υγεία της επιδερμίδα μας, το NIVEA Sun προσκάλεσε τους καταναλωτές να γίνουν UV Fighters, δηλαδή να δώσουν την μάχη κατά της UV ακτινοβολίας με όπλο το αντιηλιακό τους. Όσοι παραβρέθηκαν στην Μαρίνα Φλοίσβου, ενημερώθηκαν σχετικά από την ομάδα του NIVEA Sun, ενώ φωτογραφήθηκαν και οι ίδιοι δηλώνοντας «UV Fighters».

Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε πως καμία κρέμα ημέρας, ακόμα και αν έχει SPF, δεν μπορεί να αντικαταστήσει το αντιηλιακό. Το αντιηλιακό προλαμβάνει όχι μόνο το κάψιμο από τον ήλιο, αλλά και τη φωτογήρανση της επιδερμίδας. Εκτός όμως από το πρόσωπό μας και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες τα χέρια, οι ώμοι και τα πόδια μας είναι και αυτά συχνά εκτεθειμένα στον ήλιο. Η NIVEA, παροτρύνει τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν πάντα αντιηλιακό πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσής τους στον ήλιο και φυσικά όχι μόνο στην παραλία, αλλά και στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Επίσης το NIVEA Sun, μέσα από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα αντιηλιακής προστασίας που διαθέτει, φροντίζει και προστατεύει υπεύθυνα όλη την οικογένεια καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: