ΜΕΝΟΥ
Ελληνικό ελαιόλαδο και μέλι: Έρευνα για θέματα ποιότητας, γνησιότητας, συσκευασίας και τυποποίησης

Ελληνικό ελαιόλαδο και μέλι: Έρευνα για θέματα ποιότητας, γνησιότητας, συσκευασίας και τυποποίησης

Health Newsroom

Το Ινστιτούτο Prolepsis, συντονιστής εταίρος του εθνικού προγράμματος QuaAuthentic_GR καλεί παραγωγούς ελαιόλαδου ή/και μελιού να λάβουν μέρος σε έρευνα για θέματα ποιότητας, γνησιότητας, συσκευασίας και τυποποίησης.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα βοηθήσουν την επιστημονική ομάδα του QuaAuthentic_GR, να αναπτύξει χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό για τους παραγωγούς. 

Η συμμετοχή στην έρευνα διαρκεί λίγα λεπτά. Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο στον παρακάτω σύνδεσμο ή προωθήστε την ενημέρωση σε κάποιον παραγωγό ελαιολάδου ή/και μελιού που γνωρίζετε.
 
Έρευνα για το ελληνικό ελαιόλαδο και το μέλι

Η ανάδειξη της ποιότητας των βασικών τύπων ελληνικού ελαιόλαδου και μελιού, η διασφάλιση της αυθεντικότητας και γνησιότητάς τους, η υποστήριξη και ενίσχυση των παραγωγών σε θέματα ελέγχου, πιστοποίησης και ορθής προώθησης των προϊόντων τους καθώς και η προστασία των καταναλωτών από «νοθευμένα» ή χαμηλής ποιότητας προϊόντα αποτελούν τους κύριους άξονες του εθνικού προγράμματος QuaAuthentic_GR.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (κωδικός έργου: Τ1ΕΔΚ-05678).  

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: