ΜΕΝΟΥ
ΕΟΠΥΥ: Θα διακόπτονται οι συμβάσεις όσων δεν παρέχουν υπηρεσίες σε ασφαλισμένους

ΕΟΠΥΥ: Θα διακόπτονται οι συμβάσεις όσων δεν παρέχουν υπηρεσίες σε ασφαλισμένους

Health Newsroom

Aυστηρή προειδοποίηση ότι θα διακόψει τις συμβάσεις των γιατρών που προαναγγέλλουν ότι θα σταματήσουν να παρέχουν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του οργανισμού, μελετά ο ΕΟΠΥΥ.
 
Σχετικά με τα δελτία τύπου κάποιων Ιατρικών Συλλόγων που αναγγέλλουν διακοπή παροχής υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, ο οργανισμός επισημαίνει ότι η διακοπή παροχής υπηρεσιών συνιστά μονομερή καταγγελία της σύμβασης και όσοι το επιχειρήσουν, είναι αυτονόητο ότι θα διακόψουν τη σύμβαση που έχουν με τον Οργανισμό.
 
Οι αποφάσεις για διακοπή παροχής υπηρεσιών στρέφονται πρωτίστως κατά των ασφαλισμένων, και κυρίως των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, επισημαίνει ο ΕΟΠΥΥ.
 
Το γεγονός ότι Ιατρικοί Σύλλογοι και ομάδες παρόχων υγείας, με κλειστές τράπεζες και ουρές συνταξιούχων στα ΑΤΜ, αναγκάζουν τους πολίτες να πληρώνουν (πώς άραγε;) για τις αναγκαίες εξετάσεις τους, προκαλεί θλίψη, τονίζεται στην ανακοίνωση.
 
Προστίθεται ακόμη ότι ο οργανισμός θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, και αφήνει τις συγκεκριμένες ενέργειες κάποιων Ιατρικών Συλλόγων στην κρίση των ασφαλισμένων.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: