ΜΕΝΟΥ
Η Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής στο DYO Forum

Η Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής στο DYO Forum

Health Newsroom

Η Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής συμμετέχει, στο DYO Forum, με ημερίδα, στην οποία θα συζητηθούν όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου σε συνδυασμό με τον τουρισμό υγείας.

Η Ιαματική Ιατρική αποτελεί εναλλακτική προσέγγιση της Κλασικής Ιατρικής ως συμπληρωματικό θεραπευτικό σχήμα στην επιλογή των θεραπόντων Ιατρών, αντιπροσωπεύοντας τις καθιερωμένες ειδικότητες της Κλινικής Υδροθεραπείας και Ιατρικής Κλιματοθεραπείας.

Ο Τουρισμός Υγείας αναφέρεται στην πρόληψη, διατήρηση, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας με σύγχρονες Ιατρικές μεθόδους και συμπληρωματικές εφαρμογές της Ιαματικής Ιατρικής, συνδυάζοντας παράλληλα την ξεκούραση, τη χαλάρωση και την ευεξία.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα θέματα που θα αναλύσουν εκλεκτοί ομιλητές:

  • Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ιαματική Ιατρική και τον Θερμαλισμό: Κουσκούκης Κωνσταντίνος, καθηγητής Δερματολογίας – πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής.
  • Οι Ιαματικοί φυσικοί πόροι ως φάρμακα: Σιταράς Νικόλαος, καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.
  • Η συμβολή της ιαματικής ιατρικής στις ρευματοπάθειες: Σταυρόπουλος Ευθύμιος, ρευματολόγος – υποναύαρχος – δ/ντης Ρευματολογικής Κλινικής Βιοκλινικής Αθηνών.
  • Η ευεργετική δράση των ιαματικών φυσικών πόρων στις εφαρμογές της πλαστικής χειρουργικής: Κακαγιά Δέσποινα, αν. καθηγήτρια Πλαστικής Χειρουργικής ΔΠΘ.

Τo DYO Forum θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη τόσο για τους επαγγελματίες υγείας όσο και για το κοινό.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: