ΜΕΝΟΥ

Η ΡΕΑ δίνει ελπίδα ζωής: Δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εξεύρεσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντή δότη μυελού των οστών!

Health Newsroom

Η Κλινική ΡΕΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότε Μυελού των Οστών (16/9) διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τη δωρεά μυελού των οστών και την εγγραφή εθελοντών δοτών.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, ώρες 8:00 – 16:00, σε δύο τοποθεσίες. Το πρώτο περίπτερο θα βρίσκεται στην πλατεία Κοραή ( Σωτήρος Διός και Καραΐσκου) και το δεύτερο στο σταθμό του μετρό στα Μανιάτικα.

Θα ήταν χαρά μας να συμβάλλετε στην εθελοντική προσπάθειά μας, να στηρίξουμε το σπουδαίο έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, συμμετέχοντας στη δράση μας και προσκαλώντας κόσμο να μεταβεί στα σημεία Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών.

Στόχος όλων μας είναι να αυξήσουμε τον αριθμό των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ώστε να δώσουμε μεγαλύτερη ελπίδα σε ασθενείς που πάσχουν από αιμοποιητικές ασθένειες και χρειάζονται μόσχευμα, να βρούν συμβατό δότη.

Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: