ΜΕΝΟΥ
Η ΧΑΡΑ της Ατλαντικής Ένωσης είναι χαρά και περηφάνεια όλων των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς!

Η ΧΑΡΑ της Ατλαντικής Ένωσης είναι χαρά και περηφάνεια όλων των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς!

Health Newsroom

Ήταν καλή η ώρα για την κόρη του Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της ασφαλιστικής εταιρίας Ατλαντική Ένωση, κ. Δημητρίου Καλλιώρα όταν του ανακοινώθηκε ότι η κόρη του κ. Χαρά Καλλιώρα, επελέγη στους δέκα (10) καλύτερους νέους γιατρούς μεταξύ 65 υποψήφιων γιατρών, από τον Παγκόσμιο Βιοϊατρικό Σύλλογο (WHBA) για συμμετοχή της σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και για το θέμα αναφέρθηκε αρκετά σε σελίδα της η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» (23-12-2018) όπου υπάρχουν και οι φωτογραφίες των 10 γιατρών (και της Χαράς Καλλιώρα).

Το www.nextdeal.gr συγχαίρει τη νέα επιστήμονα και τους γονείς της που η κόρη τους μαζί με όλους της ομάδας των 10 γιατρών θα συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες στα μεγάλα πανεπιστήμια της Πενσυλβάνια, Χάρβαρντ, Οκλαχόμα, Τέμπλ, Λανκενάου, Χόφστρα κλπ. υπέρ της υγείας συνανθρώπων μας.


Φωτογραφία (από ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ): Οι υπότροφοι γιατροί Φ. Ζαχαρία, Ευ. Βέμμου, Ε. Πηλίτση, Δ. Τσιλιμίγκρας, Χ. Καλλιώρα (από αριστερά, στην κάτω σειρά). Πάνω, από αριστερά, οι υπότροφοι Μ. Ζάρακα, Η. Νικολακόπουλος, Αι. Παπαθανασίου και οι Ευ. Γιαννακάκου (καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ), Κ. Δροσάτος (διευθυντής του προγράμματος), Ε. Λιάπη (καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς), Παναγιώτα και Ελένη Ανδρεοπούλου, Στ. Σταυράκης (καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα) και Κ. Κρεατσούλα (μέλος Δ.Σ. WHBA).
 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: