ΜΕΝΟΥ

Η Affidea ενισχύει την παρουσία της στην Θεσσαλονίκη με νέο διαγνωστικό κέντρο!

Health Newsroom

Ο Όμιλος Affidea συνεχίζει την δυναμική του ανάπτυξη και επεκτείνεται στο δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας με μια νέα μονάδα υγείας σε κεντρικό σημείο. Η νέα μονάδα αποτελεί το δεύτερο διαγνωστικό κέντρο του Ομίλου Affidea στην Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, ενισχύοντας την πρόσβαση των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Το διαγνωστικό κέντρο Affidea Αγ. Σοφίας (Γεωργίου Σταύρου 5), με στρατηγική τοποθεσία για εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και στελεχωμένο με έμπειρο ιατρικό δυναμικό, διασφαλίζοντας ακριβείς και έγκυρες διαγνώσεις. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν Αξονική Τομογραφία, Ψηφιακή Μαστογραφία, Ψηφιακή Ακτινογραφία, Υπερηχογραφήματα Ενηλίκων & Παίδων – Τriplex Σώματος, Δοκιμασία Κοπώσεως, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Holter πιέσεως & ρυθμού, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας – Λιπομέτρηση, Βιοπαθολογικό Εργαστήριο και τμήμα Check Up. Επιπλέον, διενεργούνται υπηρεσίες κατ’ οίκον. Σημειώνεται ότι η μονάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο Δερματολογικό κέντρο του Ομίλου, City Med, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες δερματολογίας, ιατρικής αισθητικής και Laser, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ιατρικών αναγκών.

«Η επέκταση του Ομίλου Affidea στην Θεσσαλονίκη συμβάλλει στην βελτίωση της υγειονομικής κάλυψης της περιοχής, αλλά και στην ενίσχυση της τοπικής κοινότητας. Ο Όμιλος δεσμεύεται να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και να στηρίζει δράσεις που προάγουν την υγεία και την ευεξία των πολιτών», σημειώνει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, Θεόδωρος Καρούτζος.

Από την μεριά του, ο Medical Director Affidea Ελλάδος, Δημήτριος Δαραβίγκας, επισημαίνει  ότι «πρωταρχικός στόχος της Affidea είναι η προσφορά ιατρικών υπηρεσιών υψηλής αξιοπιστίας. Γι’ αυτό επενδύει σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και σε πρωτοποριακές μεθόδους, εφαρμόζοντας διαδικασίες που αποσκοπούν στη διαφύλαξη της ασφάλειας των εξεταζόμενων και παράλληλα στη διασφάλιση του βέλτιστου ιατρικού αποτελέσματος. Στο πλαίσιο αυτό έχει εγκαταστήσει στο νέο διαγνωστικό κέντρο την τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας».

Ο Όμιλος Affidea ξεκίνησε την λειτουργία του στην Θεσσαλονίκη το 2007, με ένα πολυδύναμο κέντρο, προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες απεικόνισης και βιοπαθολογίας. Διαθέτει επίσης Παθολογοανατομικό Εργαστήριο, στο οποίο πραγματοποιούνται ιστολογικές εξετάσεις από βιοψίες και χειρουργικά παρασκευάσματα όλων των οργάνων και συστημάτων, με δυνατότητα παραλαβής εξετάσεων από όλη την Ελλάδα, καθώς και Κέντρο Μαστού όπου λειτουργεί σύστημα Τομοσύνθεσης – Τρισδιάστατης Ψηφιακής Μαστογραφίας (3D). Στη συνέχεια, ο ‘Ομιλος ενσωμάτωσε το Δερματολογικό κέντρο City Med, μέσω εξαγοράς τον Ιανουάριο του 2020, διευρύνοντας το μοντέλο λειτουργίας του και σε άλλες ιατρικές υπηρεσίες. Το 2024 επεκτείνεται με το τρίτο ιατρικό κέντρο στην πόλη, σε κεντρική τοποθεσία, διασφαλίζοντας ότι οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας θα έχουν την καλύτερη δυνατή πρόσβαση σε ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προαγωγή της υγείας όλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: