ΜΕΝΟΥ
Θεόδωρος Καρούτζος αποκλειστικά στο nextdeal.gr: Η μεγαλύτερη πανευρωπαϊκή διάκριση σε δύο διαγνωστικά κέντρα της Affidea!

Θεόδωρος Καρούτζος αποκλειστικά στο nextdeal.gr: Η μεγαλύτερη πανευρωπαϊκή διάκριση σε δύο διαγνωστικά κέντρα της Affidea!

Health Newsroom

Tη σημασία της βράβευσης των δύο από τα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου Afiddea, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου, που τιμήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας, αποσπώντας 5 αστέρια για την ασφάλεια και την ποιότητα, επισημαίνει με αποκλειστικές δηλώσεις στο NextDeal.gr o κ. Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Καρούτζου στο nextdeal.gr:

“Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Είμαστε  υπερήφανοι που δύο από τα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου μας, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου, τιμήθηκαν πρόσφατα από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας, αποσπώντας 5 αστέρια  για την ασφάλεια και την ποιότητα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διάκριση πανευρωπαϊκά καθώς και την μοναδική που λαμβάνεται σε πρωτοβάθμιο επίπεδο για την ασφάλεια των ασθενών από πλευράς ακτινοπροστασίας αλλά και για την υψηλή ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών μας. Η σημασία της βράβευσης είναι μέγιστη αν αναλογισθεί κανείς ότι πρόκειται για τον μοναδικό όμιλο διαγνωστικών στην Ελλάδα που βραβεύεται με την ανώτατη αυτή διάκριση από την ESR – EuroSafe Imaging Stars, ενώ κατατάσσεται μεταξύ των 85 βραβευμένων με 5 αστέρια νοσοκομείων πανευρωπαϊκά, σε μία λίστα με την «αφρόκρεμα» των νοσοκομείων της Ευρώπης. Η προσπάθεια των έμπειρων και καταξιωμένων ιατρών μας ανταμείβεται και ομολογουμένως η διασφάλιση της χαμηλότερης δόσης ακτινοβολίας αποτελεί μια προστιθέμενη αξία για τους εξεταζόμενους μας, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα. 

Με τιμή,

Θεόδωρος Καρούτζος
Διευθύνων Σύμβουλος”


 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: