ΜΕΝΟΥ
Θεόδωρος Καρούτζος: Θέλουμε η Affidea να καταστεί μια «αγκαλιά» προσιτή και ανοιχτή για όλους!

Θεόδωρος Καρούτζος: Θέλουμε η Affidea να καταστεί μια «αγκαλιά» προσιτή και ανοιχτή για όλους!

Health Newsroom

Στις προοπτικές ανάπτυξης της Affidea καθώς και στο υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών της αναφέρθηκε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Αffidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Ελευθερία” της Καλαμάτας.

Ο κ. Καρούτζος, μεταξύ άλλων, τόνισε “οι ασθενείς αποτελούν προτεραιότητα για εμάς και προσπαθούμε πάντοτε να παρέχουμε πιο ακριβείς διαγνώσεις με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας. Μέσω των ψηφιακών δυνατοτήτων μας, της τεχνολογίας αιχμής και της δέσμευσής μας για την κλινική αριστεία, η Affidea εξακολουθεί να αποτελεί τον προτιμώμενο φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας”.

Αποκάλυψε επίσης, ότι το όνομα Αffidea προέκυψε από τρεις λέξεις: affinity, δηλαδή στενή σχέση με τους γιατρούς και με τους ασθενείς, fidelity εμπιστοσύνη και αφοσίωση σε όλα όσα κάνουν και idea συνεχής πρόοδος μέσω των ιδεών και της καινοτομίας. “Η ονομασία εμπεριέχει και μετουσιώνει τις αξίες που πρεσβεύουμε. Θέλουμε η Affidea να καταστεί μια «αγκαλιά» προσιτή και ανοιχτή για όλους. Με το Α κεφαλαίο διότι θεωρούμε ότι η υγεία είναι το Α και το Ω. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία!” ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: