ΜΕΝΟΥ
Ινστιτούτο Prolepsis - «Υγεία και Θρησκεία»: Άσκηση της Ιατρικής στην εποχή της “παγκόσμιας θρησκείας” των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ινστιτούτο Prolepsis – «Υγεία και Θρησκεία»: Άσκηση της Ιατρικής στην εποχή της “παγκόσμιας θρησκείας” των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Health Newsroom

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 15:00 – 16:00, θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη ομιλία του Β’ κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία», τα οποία επιμελείται και συντονίζει ο Ομ. Καθηγητής της Χειρουργικής, π. Δημήτρης Λινός.

Η ομιλία έχει τίτλο «Άσκηση της Ιατρικής στην εποχή της “παγκόσμιας θρησκείας” των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» και θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Κωνσταντίνο Συρίγο, MD, Καθηγητή Παθολογίας & Ογκολογίας Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ΕΚΠΑ.

Ο σκοπός των δωρεάν προσφερόμενων μαθημάτων που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο Νοέμβριος 2022 – Ιούνιος 2023 είναι να ενημερωθούν οι λειτουργοί της Υγείας, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφέρεται για τον θεραπευτικό ρόλο που μπορεί να παίξει η θρησκευτικότητα στην υγεία όλων μας.

Ο κύκλος των μαθημάτων διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Prolepsis και τελεί υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Ενημερωθείτε για την πρωτοβουλία και παρακολουθήστε ζωντανά τις ομιλίες στο www.healthandreligion.gr.


 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: