ΜΕΝΟΥ
Κλεισμένοι στο Σπίτι με τη Σμαρούλα!

Κλεισμένοι στο Σπίτι με τη Σμαρούλα!

Health Newsroom

Τώρα που τα νέα δεδομένα και ο απειλητικός για την υγεία, αλλά ακόμη και την ζωή πολλών από εμάς, νέος Κορονοϊός, μας αναγκάζει να μείνουμε σπίτι, με ότι αυτό συνεπάγεται, πρέπει να προσαρμοστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Πώς όμως να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας και τη καθημερινότητά μας όταν μένουμε αναγκαστικά κλεισμένοι στο σπίτι;

Η ψυχολόγος Σμαρούλα Παντελή σε ένα σύντομο και πρακτικό βίντεο μας εξηγεί πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας και τη ζωή μας χωρίς να χάσουμε τον έλεγχο! 

Αξίζει να την ακούσετε!

 

 

 


Ποια είναι η Σμαρούλα Παντελή

Η Σμαρούλα Παντελή είναι ψυχολόγος με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων. Έχει συνεργαστεί με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, εκπαιδεύοντας ασφαλιστικούς συμβούλους, διευθυντές Πωλήσεων και διοικητικό προσωπικό σε θέματα ψυχολογίας, ηγεσίας, συναισθηματικής νοημοσύνης, ανάπτυξης ομαδικότητας και αποτελεσματικής επικοινωνίας. Εκτός από τον ασφαλιστικό κλάδο, έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες και οργανισμούς προσφέροντας εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό έργο. Έχει διδάξει για επτά έτη στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα ΟΔΕ, σε επίπεδο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό, το μάθημα «Ηγεσία και Συναισθηματική Νοημοσύνη». Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων ψυχολογικής αυτοβοήθειας και παιδαγωγικών ιστοριών για παιδιά. Από τις εκδόσεις Κριτική κυκλοφορεί το βιβλίο της «Τα μυστικά της ομαδικής επιτυχίας: από τη θεωρία στην πράξη». Έχει αρθρογραφήσει στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο και για πολλά χρόνια συνεργάστηκε στενά με το «Ασφαλιστικό ΝΑΙ», και συνεχίζει! Έχει μια τακτική παρουσία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος και διευθύνει ομάδες ψυχοθεραπείας και αυτογνωσίας. Είναι τακτικό μέλος της Εθνικής Αρχής ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων MSc και PhD στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας. Είναι διπλωματούχος ψυχοδραματιστής και κοινωνιοδραματιστής από πιστοποιημένα εκπαιδευτικά κέντρα της Αγγλίας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό της www.mirazomai.com και να συνδεθείτε με τη σελίδα της στο facebook Δρ Σμαρούλα Παντελή, ψυχολόγος.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: