ΜΕΝΟΥ
Παραιτήσεις στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ);

Παραιτήσεις στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ);

Health Newsroom

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ), φέρεται να υπέβαλλε ο Γιώργος Βουγιούκας.

Στις αρχές της εβδομάδας ο ΠΑΣΙΔΙΚ είχε ανακοινώσει την αναστολή των τριήμερων προειδοποιητικών κινητοποιήσεων που είχε προγραμματίσει για τις 21, 22 και 23 Νοεμβρίου, με αίτημα την κατάργηση του clawback.

Στην ανακοίνωση αναφέρονταν μεταξύ άλλων ότι «Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να γίνει αυτή η συγκέντρωση ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες προετοιμασίας της εξαγγελθείσας αναστολής εργασιών των μονάδων μας, διότι οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους δεν μπορούσαν να παραβρεθούν είτε για πραγματικούς, είτε για προσχηματικούς λόγους, με αποτέλεσμα να εκφυλιστεί τουλάχιστον για την ώρα η αναστολή των εργασιών μας στη συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο  ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. δια του Προέδρου του παραμένει σταθερά στη θέση ότι αυτό το άθλιο μέτρο που μας αρπάζει πίσω ένα μεγάλο μέρος της αποζημίωσής μας για τις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχουμε στους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. πρέπει να καταργηθεί άμεσα, γιατί διαφορετικά θα οδηγήσει όλες τις ήδη υπερχρεωμένες μονάδες εργαστηριακής κυρίως ιατρικής, στην χρεοκοπία και την οικονομική καταστροφή. Εκτός εάν αυτό επιθυμούν κάποιοι».
 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: