ΜΕΝΟΥ

Ποιος θα βοηθήσει στις διακοπές, αν παρουσιαστεί πρόβλημα υγείας; Η Γραμμή Υγείας!

Health Newsroom

Της Λάουρας Σταυρίδου

Η Γραμμή Υγείας που σχεδόν κάθε ασφαλιστική εταιρία έχει, είναι ένα μεγάλο βοήθημα σε περίπτωση που ο Ασφαλισμένος ή και η οικογένεια του παρουσιάσει κάποιο ζήτημα υγείας.

Οι γραμμές υγείας των εταιριών, μπορούν να σας εξυπηρετήσουν 24 το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Θα σας δώσουν πληροφορίες σε σχέση με τα συμβεβλημένα νοσηλευτικά ιδρύματα στην περιοχή που βρίσκεστε, καθώς και για το δίκτυο των ιατρών που έχει εκεί.

Επιπλέον παρέχουν πληροφορίες και για δημόσια νοσοκομεία της περιοχής.

Τα συμβόλαια ορισμένων εταιριών προβλέπουν τη δυνατότητα να συντονίσουν και να καλύψουν υγειονομική μεταφορά, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Επίσης ορισμένες εταιρίες, έχουν συνεργαζόμενους ιατρούς οι οποίοι μπορούν να δώσουν ιατρικές συμβουλές και οδηγίες που είναι εξαιρετικά χρήσιμες στις έκτακτες περιστάσεις.

Πριν φύγετε για διακοπές συμβουλευτείτε τον Ασφαλιστικός σας Διαμεσολαβητή για το τηλέφωνο της Γραμμής Υγείας που σας παρέχει το συμβόλαιο υγείας και καταχωρήστε το στο κινητό σας.

Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές είναι καλό να υπενθυμίσουν ή να γνωστοποιήσουν τη γραμμή υγείας, ειδικά αν έχουν αλλάξει εταιρεία στον πελάτη ή αν ο πελάτης είναι νέος.

Αυτό είναι εύκολο να γίνει ακόμα και με ένα μήνυμα στο κινητό και είναι πραγματικά μια χρήσιμη πληροφορία που δείχνει και το έμπρακτο ενδιαφέρον σας!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: