ΜΕΝΟΥ

Πολυϊατρείο Medifirst: Ένα «διαμάντι» που λειτουργεί προς όφελος των ασθενών, των ασφαλιστικών εταιρειών και των ασφαλιστών (βίντεο)

Health Newsroom

Το Medifirst είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο πρωτοβάθμιας περίθαλψης που λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Ξεκίνησε από την Interamerican,  το πρώτο στον Άλιμο περίπου πριν 20 χρόνια με το σκεπτικό ο ασθενής και ο ασφαλισμένος να έχει ανοιχτή και εύκολη πρόσβαση 365 μέρες το χρόνο σε πρωτοβάθμιες φροντίδες υγείας.

Σήμερα τα Medifirst ανοίγουν τον βηματισμό τους για «να συνεργαστούμε και με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες επιλεκτικά» όπως λέει στην κάμερα του Nextdeal.gr και τον Κωστή Σπύρου, ο γενικός διευθυντής της Interamerican Γιώργος Βελιώτης προκειμένου «να μοιραστούμε αυτό το διαμάντι που έχουμε και τα οφέλη που έχει η ασφαλιστική εταιρεία και για τους πελάτες της αλλά και για την ασφαλιστική εταιρεία, με άλλους στενούς συνεργάτες».

Ο κ. Βελιώτης επισημαίνει ακόμη «Και ενώ ξεκινήσαμε σαν σημείο εξυπηρέτησης για ασφαλισμένους της Interamerican, τώρα που έχουμε τη γεωγραφική διασπορά έχουμε αποφασίσει στρατηγικά αυτό το μοναδικό πρότυπο που έχουμε να το επεκτείνουμε και σε άλλες και ασφαλιστικές εταιρείες και σε άλλους φορείς και εργοδότες».

 Για το έργο του Medifirst είναι αποκαλυπτικά αυτά που αναφέρει ο κ. Βελιώτης: “Επίσης, ξέρουμε από μεγάλη εμπειρία, πως ο ασθενής που έρχεται εδώ έχει πολύ μικρή πιθανότητα να νοσηλευτεί. Ένας ασθενής ή ασφαλισμένος, ο οποίος πάει στα εξωτερικά ιατρεία, σε γενικές κλινικές, για επείγοντα περιστατικά και μικρά περιστατικά έχει πάνω από 10% πιθανότητα να καταλήξει στην κλίνη, στο κρεβάτι, ενώ οι ίδιοι οι ασθενείς που έρχονται εδώ και αυτά είναι στοιχεία που διατηρούμε σταθερά για πάνω από δεκαπέντε χρόνια είναι ένας στους εκατό. Αυτό σημαίνει πως ο ασθενής έχει εδώ πρόσβαση σε ένα σύστημα, που μπορεί να υποστηρίξει όλη την ανάγκη του ασθενούς, είτε έχει κάτι πολύ ελαφρύ είτε κάτι πολύ βαρύ, γιατί πολλές φορές έρχονται και κάποια περιστατικά εδώ, που είναι το κοντινότερο σημείο πρόσβασης, με βαριά είτε καρδιαγγειακά προβλήματα, τα αντιμετωπίζουν εδώ, τα σταθεροποιούν και υπό προϋποθέσεις και παρακολούθηση μεταφέρονται στο κατάλληλο σημείο. Έχουμε σώσει αρκετές ζωές εδώ”.

Δείτε το video με την συνέντευξη του κ. Βελιώτη και την παρουσίαση του Medifirst παραπάνω!


ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: