ΜΕΝΟΥ
Σε λειτουργία το HYGEIA HOSPITAL TIRANA

Σε λειτουργία το HYGEIA HOSPITAL TIRANA

Health Newsroom

Ξεκίνησε από 1η Ιουλίου 2010 η λειτουργία του υπερσύγχρονου νοσοκομείου HYGEIA HOSPITAL TIRANA στα Τίρανα της Αλβανίας. Το νοσοκομείο έχει αρχική δυναμικότητα 120 περίπου κλίνες ενώ διαθέτει Γενικό Νοσοκομείο, Παιδιατρική Κλινική και Μαιευτική κλινική σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Όμιλος Υγεία.

Σε πλήρη ωστόσο ανάπτυξη όπως αναφέρεται το HYGEIA HOSPITAL TIRANA θα διαθέτει 220 κλίνες, 12 χειρουργικές αίθουσες, 5 αίθουσες τοκετών, 16 κλίνες Μ.Ε.Θ.

Το νέο νοσοκομείο αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση (περίπου € 60 εκατ.) στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας στην Αλβανία, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και αναμένεται να αποτελέσει πρότυπο αναφοράς για όλη την περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας όχι μόνο στην Αλβανία, αλλά και στις γειτονικές χώρες όπως την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, το Κόσσοβο και το Μαυροβούνιο.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του HYGEIA HOSPITAL TIRANA αναπτύσσονται σε πολυώροφο κτίριο, συνολικής επιφάνειας 25.129τ.μ. σε οικόπεδο 13.000τ.μ. στην περιοχή Kashar των Τιράνων με εύκολη πρόσβαση καθώς περιβάλλεται από τις Εθνικές Οδούς SH2 και SH1/E762, οι οποίες συνδέουν την πρωτεύουσα της Αλβανίας με το Δυρράχιο και την Βόρεια Αλβανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: