ΜΕΝΟΥ
Στα 39 ξεκινούν τα πρώτα προβλήματα υγείας

Στα 39 ξεκινούν τα πρώτα προβλήματα υγείας

Health Newsroom

Στα 39 ξεκινούν τα πρώτα προβλήματα υγείας  όπως λέει η νέα μελέτη της PruHealth, τονίζοντας ότι αυτή είναι η μέση ηλικία που αρχίζουν να βγαίνουν τα πρώτα προβλήματα υγείας. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί  που εν όψει επαγγελματικών υποχρεώσεων και αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων αδιαφορούν για την υγεία τους παρά τις σοβαρές ενδείξεις που έχουν ή παρατείνουν το ενδιαφέρον για την υγεία τους στο μέλλον. Απόφαση που μπορεί να οδηγήσει σε δρόμο χωρίς επιστροφή.

Στην διαδικτυακή έρευνα που έκανε η ασφαλιστική προέκυψε ότι από τους 2.2019 ερωτηθέντες,  1 στους 10 διαμαρτυρήθηκε για προβλήματα υγείας, ενώ το 40% δήλωσε ότι δεν αισθάνεται και άκρα υγεία. Ένα 20% ωστόσο απάντησε ότι η πίεση και η προσπάθεια για την επίτευξη  χρονοδιαγραμμάτων δημιουργούν νοσηρές συνθήκες, εμποδίζοντάς τους να νιώθουν υγιείς. 

Χαρακτηριστικό της απάθειας και της αναβλητικότητας είναι το γεγονός ότι 4 στους 5 τόνισαν ότι η διάγνωση μιας σοβαρής ασθένειας θα τους βοηθούσε στο να βελτιώσουν τις συνθήκες υγείας τους και το 54% ότι κάποια ισχυρά κίνητρα πιθανόν να τους έκανε να άλλαζαν την καταναλωτική τους συμπεριφορά.

Ο Dr Katherine Tryon της PruHealth, μιλώντας επί του θέματος είπε ότι οι άνθρωποι ζουν πολυάσχολες ζωές, ωστόσο το Ηνωμένο Βασίλειο έχει υποχρέωση να δώσει κίνητρα στους πολίτες ώστε να αρχίσουν να ζουν μία πιο υγιεινή ζωή, τώρα πριν είναι αργά και η πρόληψη αδύνατη. Χαρακτηριστικά είπε ‘πρέπει να σταματήσουμε το σίριαλ της διαμαρτυρίας για την υγεία μας και να ξεκινήσουμε να κάνουμε κάτι για τους εαυτούς μας.’

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: