ΜΕΝΟΥ
Στο νοσοκομείο με καυστικό υγρό επτά μητροπολίτες και ένας αστυνομικός φρουρός

Στο νοσοκομείο με καυστικό υγρό επτά μητροπολίτες και ένας αστυνομικός φρουρός

Health Newsroom

Επίθεση από ιερέα δέχθηκαν επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη και ένας αστυνομικός φρουρός με καυστικό υγρό και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Λαϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο εξ αυτών είναι σοβαρά ενώ οι υπόλοιποι έχουν πιο ελαφρά εγκαύματα.

Οι Μητροπολίτες είναι: Κασσανδρείας Νικόδημος, Άρτας Καλλίνικος, Δρυινουπόλεως Ανδρέας, Ζακύνθου Διονύσιος Δ’, Κηφισιάς Κύριλλος, Γουμενίσσης Δημήτριος και Γλυφάδας, Αντώνιος.

Στο νοσοκομείο μεταβαίνει εκτάκτως ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για να ελέγξει την κατάσταση. Ενώ, οι τελευταίες πληροφορίες μας λένε ότι κάποιοι από τους τραυματίες μεταφέρονται στο ΚΑΤ γιατί έχουν εγκαύματα στο πρόσωπο και πρέπει να εξεταστούν από πλαστικούς χειρουργούς ενώ κάποιοι άλλοι στο Γεννηματάς για να τους δουν οφθαλμίατροι. Ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ο δράστης ο οποίος έχει συλληφθεί, είναι έγγαμος ιερέας στη Βέροια και όπως λένε οι πληροφορίες μας επρόκειτο να καθαιρεθεί. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Συνοδικού Δικαστηρίου, έβγαλε ένα μπουκάλι με τοξικό υγρό και πέταξε το περιεχόμενό του στους επτά μητροπολίτες που αποτελούσαν τα μέλη και σε έναν αστυνομικό που έσπευσε να βοηθήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: