ΜΕΝΟΥ
Στο ΦΕΚ το νέο Δ.Σ. του ΕΟΦ

Στο ΦΕΚ το νέο Δ.Σ. του ΕΟΦ

Health Newsroom

Μετά την έγκριση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής για το διορισμό του κ. Δημήτρη Φιλίππου στη θέση του επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το νέο Δ.Σ. του  Οργανισμού. 

Στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου, που μέχρι τώρα κατείχε ο Φαρμακοποιός Ηλίας Γιαννόγλου, διορίζεται ο γιατρός Πάλλης Ελευθέριος, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Στη θέση του Β΄Αντιπροέδρου, αντικαθίσταται  η Κλεαρέτη Παρασκευοπούλου από τον Χαράλαμπο Κανδηλώρο, Δ/ντή Οικονομικής Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης (ΣυΚΝΥ – ΚΕΤΕΚΝΥ ΑΕ), άνευ οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.

Μέλη του Δ.Σ. ορίζονται οι:

Κοντογιάννη Αθηνά, Λέκτορας Αστικού Δικαίου – Νομική Σχολή Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, με αναπληρώτρια τη Μακρή Παναγιούλα, νομικό

Κουρούσης Χρήστος, Γιατρός Εργασίας με αναπληρώτρια του τη Γαζούλη Μαρία, Αναπλ. Καθηγήτρια Εργαστηρίου Βιολογίας – Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ.

Ο Αντιπρόεδρος Α΄ του ΕΟΦ έχει εκτελεστικά καθήκοντα και ο Αντιπρόεδρος Β΄ είναι αρμόδιος για ζητήματα επιστημονικών ερευνών και δράσεων.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: