ΜΕΝΟΥ
Στυλιανός Κωνσταντινίδης - Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ: Νέες θεραπείες δίνουν διάρκεια και ποιότητα ζωής στους ασθενείς με καρδιαγγειακά νοσήματα!

Στυλιανός Κωνσταντινίδης – Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ: Νέες θεραπείες δίνουν διάρκεια και ποιότητα ζωής στους ασθενείς με καρδιαγγειακά νοσήματα!

Health Newsroom

Το ΥΓΕΙΑ είναι πρωτοπόρο και κέντρο αναφοράς στον τομέα της Kαρδιολογίας!

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν το σημαντικότερο πρόβλημα υγείας και την κυρίαρχη αιτία θανάτου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Στυλιανός Κωνσταντινίδης, διευθυντής Β’ Καρδιολογικής Κλινικής και αντιπρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΥΓΕΙΑ, μας παρουσιάζει μεταξύ άλλων τους παράγοντες κινδύνου, τους τρόπους πρόληψης, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και των φαρμακευτικών θεραπειών που μπορούν να οδηγήσουν σε διάρκεια και ποιότητα ζωής.

Παράλληλα, αναφέρει με ποιον τρόπο το ΥΓΕΙΑ συμβάλλει, ώστε οι γιατροί του να είναι πιο αποτελεσματικοί στη θεραπεία των ασθενών τους, ενώ επισημαίνει ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες πρέπει να έχουν πιο προσιτά προγράμματα υγείας. Η συνέντευξη έχει αναλυτικά ως εξής:

Διαβάστε στη συνέχεια τη συνέντευξη του κ. Κωνσταντινίδη, όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Ασφαλιστικό ΝΑΙ, τεύχος 190, Μάιος – Ιούνιος 2021 (πατήστε πάνω την εικόνα για μεγέθυνση):

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: