ΜΕΝΟΥ

Συνέδριο Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Έρευνας και Ανάλυσης Ατυχημάτων!

Health Newsroom

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Έρευνας και Ανάλυσης Ατυχημάτων (European Association for Accident Research and Analysis – EVU) ιδρύθηκε το 1991 με σκοπό να εδραιωθεί η παρουσία των εμπειρογνωμόνων ατυχημάτων στην Ευρώπη. Είναι ο μοναδικός φορέας στην Ευρώπη σε θέματα διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων, έχει στόχο την συνεχή βελτίωση των αρχών και της μεθοδολογίας ανάλυσης ατυχημάτων, την εκτέλεση μελετών στον τομέα της έρευνας ατυχημάτων, και την βελτίωση της ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ εμπειρογνωμόνων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα μέλη του οργανισμού είναι πραγματογνώμονες τροχαίων ατυχημάτων που έχουν ελεγχθεί τα ακαδημαϊκά τους προσόντα, η εμπειρία τους και η μετεκπαίδευση τους στον τομέα τους. Τα μέλη επωφελούνται ανανεώνοντας συνεχώς τις γνώσεις τους, και λαμβάνοντας μέρος σε δραστηριότητες και μελέτες του οργανισμού που αφορούν όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο EVU διοργανώνει επίσημα κάθε χρόνο σε μια Ευρωπαϊκή χώρα το ετήσιο συνέδριο του. Αυτό έχει γίνει θεσμός και διοργανώνεται τα τελευταία 30 χρονιά με μεγάλο διεθνή ενδιαφέρον. Το 31ο συνέδριο της EVU θα διεξαχθεί στις 5-7 Οκτωβρίου 2023 στην Λεμεσό.

Είναι ένα συνέδριο στο οποίο συμμετέχουν πέραν των 250-300 συνέδρων με ομιλητές και συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Θέματα που παρουσιάζονται και συζητούνται στα συνέδρια της EVU αφορούν την οδική ασφάλεια, την τεχνολογία οχημάτων σε σχετικά θέματα, μεθόδους αναπαράστασης και διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων και τον ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα στα ατυχήματα όπου οι παρουσιάσεις των ομιλητών προκύπτουν από επιστημονικές και ακαδημαϊκές μελέτες και ερευνητικά προγράμματα όπου δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά του χώρου.

Στο συνέδριο έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν εγγεγραμμένα μέλη της EVU, καθώς επίσης και άτομα τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη. Το συνέδριο θα καλύπτεται και από μεταφραστές στην Ελληνική γλώσσα. Οι εγγραφές για το συνέδριο έχουν ήδη ξεκινήσει. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές ακολουθήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: