ΜΕΝΟΥ
Συνέδριο Πολύπλευρης Αντιμετώπισης του Καρκίνου: Ανάγκη να ενεργοποιηθούν τα "εργαλεία" του κρατικού σχεδιασμού για την πρόληψη και διαχείριση της νόσου

Συνέδριο Πολύπλευρης Αντιμετώπισης του Καρκίνου: Ανάγκη να ενεργοποιηθούν τα “εργαλεία” του κρατικού σχεδιασμού για την πρόληψη και διαχείριση της νόσου

Health Newsroom

Ολοκλήρώθηκε στις 13 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Crown Plaza, το Συνέδριο Πολύπλευρης Αντιμετώπισης του Καρκίνου με μεγάλη συμμετοχή επιστημόνων του κλάδου, από όλη την Ελλάδα.

Του Συνεδρίου προήδρευσε ο κ. Χρήστος Κοσμάς  Διευθυντής του Παθολογικού Ογκολογικού Τομέα του Γ.Α.Ν.Π. «METAΞΑ».

Τον εναρκτήριο χαιρετισμό εκφώνησε ο Χαράλαμπος Τουμπέκης   Διοικητής του  Γ.Α.Ν.Π. «METAΞΑ» τονίζοντας ότι η συνεχιζόμενη επιστημονική συνεργασία επιστημόνων, με σκοπό την από κοινού προώθηση της ογκολογικής  επιστήμης, προωθεί την καινοτομία και αναπτύσσει επιστημονικές γνώσεις και δεξιότητες με κύριο σκοπό την ολιστική προσέγγιση του ογκολογικού ασθενή.

Εξήρε το ήθος, την αξιοπρέπεια και τη διάθεση προσφοράς του προσωπικού του Νοσοκομείου Μεταξά που στήριξαν το κοινωνικό έργο, ειδικότερα στην Πειραϊκή Κοινότητα και ανέδειξαν την ελπίδα για την διατήρηση της ποιότητας ζωής του στις συνθήκες της πανδημίας.

Τέλος παρατήρησε την ανάγκη της άμεσης και συστηματικής εφαρμογής, των εργαλείων του Κρατικού σχεδιασμού για την  κατανόηση της ασθένειας, στην πρόληψη και τη διαχείριση της.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: