ΜΕΝΟΥ
Συνεργασία Ιασώ με BUPA και στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης "Φιλοκτήτης"

Συνεργασία Ιασώ με BUPA και στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης “Φιλοκτήτης”

Health Newsroom

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε ο όμιλος Ιασώ με την ασφαλιστική εταιρεία BUPA International, που θα καλύπτει την παροχή υπηρεσιών υγείας από τις εταιρείες του ομίλου Ιασώ (Ιασώ, Ιασώ General, Ιασώ Θεσσαλίας, Ιασώ Παίδων, Φιλοκτήτης – Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης), σε κάθε ασφαλισμένο της BUPA, Ελληνα ή αλλοδαπό, εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες του πελατολογίου της εταιρείας.

Ιδιαίτερα σημαντικό ακόμα είναι ότι η σύμβαση περιλαμβάνει το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης», το οποίο ανήκει στον όμιλο ΙΑΣΩ, καλύπτοντας περιστατικά Αποκατάστασης. Ετσι, η BUPA γίνεται η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία η οποία περιλαμβάνει στις καλύψεις της την αποκατάσταση, πρακτική η οποία είναι κοινή εδώ και πολλά χρόνια στις χώρες της Ευρώπης – και όχι μόνο.

Ο όμιλος Ιασώ επιχειρεί να διευρύνει περαιτέρω τις συνεργασίες του με την ασφαλιστική αγορά. Σε συνδυασμό με τη συνεργασία του ομίλου από τις αρχές του τρέχοντος έτους με τον ΕΟΠΥΥ, δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης ολοένα μεγαλύτερης μερίδας πολιτών στις κορυφαίες υπηρεσίες υγείας που προσφέρει ο όμιλος Ιασώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: