ΜΕΝΟΥ

Το διεθνές βραβείο «World Eminent Man & Mastermind of Robotic Surgery» στον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη του Ιατρικού Αθηνών!

Health Newsroom

Το βραβείο «World Eminent Man & Mastermind of Robotic Surgery» απονεμήθηκε στον διεθνώς κορυφαίο ιατρό Δρα Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής για την επιβράβευση της αριστείας, που διοργάνωσαν πριν λίγες μέρες για τέταρτη συνεχή χρονιά τα Διεθνή Βραβεία Who is Who “Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος!” .

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές των διεθνών βραβείων Who is Who «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος!» για την απονομή του βραβείου με διεθνή τίτλο “World Eminent Man & Mastermind of Robotic Surgery”. Ως πρόεδρος της Παγκόσμιας Επιστημονικής Εταιρείας Ρομποτικής Χειρουργικής CRSA, νιώθω μεγάλη τιμή, ειδικά όταν το εν λόγω βραβείο ανήκει σε μια προσπάθεια αφιερωμένη στην επιβράβευση της αριστείας και των εξαιρετικών επιτευγμάτων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινίδης, παραλαμβάνοντας το βραβείο.
Στην εκδήλωση αυτή επιφανείς προσωπικότητες τιμήθηκαν για το έργο και τη δράση τους σε ποικίλα πεδία της επιχειρηματικότητας, τέχνης, ηγεσίας, επιστήμης, κοινωνικής ευθύνης και ακαδημαϊκών επιτευγμάτων.

Ο Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης με την Δρα Μαριλένα Κωνσταντινίδη Βλάχου.

Μεταξύ των εκλεκτών προσωπικοτήτων της βραδιάς ήταν η Λόλα Νταϊφά η οποία έλαβε το βραβείο World Woman Leader of Public Relations and Media , η Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρος του ΕΟΤ η οποία τιμήθηκε με το βραβείο World Woman Leader of Sophisticated Tourism και πολλές ακόμα εξέχουσες προσωπικότητες.

Η φετινή βραδιά των βραβείων απέκτησε ξεχωριστή σημασία, καθώς ένα μέρος των εσόδων της εκδήλωσης προοριζόταν για την ενίσχυση των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τις περιοχές της Θεσσαλίας, επιβεβαιώνοντας έτσι, τον χαρακτήρα και την δέσμευση του θεσμού για προσφορά.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: