ΜΕΝΟΥ
Τριήμερο εκδηλώσεων για την υγεία από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων!

Τριήμερο εκδηλώσεων για την υγεία από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων!

Health Newsroom

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και η Διεθνής Ομοσπονδία INTERNATIONAL ACTION ART συνδιοργανώνουν την 4η Πανελλήνια Ημερίδα Υγείας, με θέμα: «ΥΓΕΙΑ – Πνευματική – Ψυχική – Σωματική».

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 και ώρα 19.30, το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρα 10.30 και 19.30 και την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 και ώρα 19.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γ. Κασιμάτη 1, Πειραιάς (πλησίον ΗΣΑΠ).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, «Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας διοργανώνουμε τριήμερο εκδηλώσεων προασπίζοντας το πολυτιμότερο αγαθό, την ΥΓΕΙΑ. Η τρισυπόστατη δομή της υγείας – Υγεία Πνευματική – Ψυχική – Σωματική ως βασική προτεραιότητα ανάπτυξης και εξέλιξης στην άμεση παροχή υπηρεσιών αξιολόγησης και δράσης προς όφελος του κοινού καλού».

Εκλεκτοί επιστήμονες θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις, καθώς θα φιλοξενηθεί και έκθεση ζωγραφικής των εικαστικών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της INTERNATIONAL ACTION ART, με θέμα την ΥΓΕΙΑ.








ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: