ΜΕΝΟΥ
Όμιλος ΙΑΣΩ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον καρκίνο των ωοθηκών

Όμιλος ΙΑΣΩ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον καρκίνο των ωοθηκών

Health Newsroom

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επιστημονική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος ΙΑΣΩ με θέμα «Update on Ovarian Cancer», και ομιλητή τον διακεκριμένο Καθηγητή Γυναικολογικής Ογκολογίας Mr.Neville F.Hacher.

Ο Καθηγητής Mr.Neville F.Hacher ανέπτυξε όλες τις νεότερες εξελίξεις για τον καρκίνο των ωοθηκών, ενώ υπογραμμίστηκε η σημασία της πρόληψης  για την έγκαιρη διάγνωση της νόσου. Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ κ.Γεώργιος Σταματίου και ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Κλινικής ΙΑΣΩ, Καθηγητής, Ε.Διακομανώλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ κ.Γεώργιος Σταματίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Κλινική ΙΑΣΩ, καθώς αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της μαιευτικής και της γυναικολογίας, ενώ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μαιευτήρια της Ευρώπης, καλύπτοντας όλα τα περιστατικά καθώς και ένα εκτεταμένο φάσμα  διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών.Επίσης, προσφέρει διευρυμένες ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με τον πλεόν σύγχρονο και πρωτοποριακό εξοπλισμό  και με την συνδρομή κορυφαίων ιατρών όλων των ειδικοτήτων.

Στο τέλος της διάλεξης, ο Καθηγητής Γυναικολογικής Ογκολογίας Mr.Neville F.Hacher απάντησε σε σειρά ερωτημάτων που τέθηκαν από την πλευρά των ιατρών – συνεργατών για τον καρκίνο των ωοθηκών, καθώς αποτελεί την 5η κατά σειρά αιτία θανάτου μεταξύ των γυναικών και είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την επιστήμη της γυναικολογίας.

 

Φωτογραφία: Aπό αριστερά Ο Προεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ  κ.Γ.Σταματίου, Ο Καθηγητής Mr Nevill F.Hacker,και ο Πρόδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Κλινικής ΙΑΣΩ , Καθηγητής Ε.Διακομανώλης

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: