ΜΕΝΟΥ
Όμιλος ΥΓΕΙΑ  Δεν υπάρχει συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν

Όμιλος ΥΓΕΙΑ Δεν υπάρχει συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν

Health Newsroom

Η επιχειρούμενη σύμπραξη μεταξύ της εταιρείας με την επωνυμία «ΓΑΙΑ», συμφερόντων Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του νοσοκομείου του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί με συνεντεύξεις τύπου και άλλες επικοινωνιακές πρακτικές.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία οποιασδήποτε νοσηλευτικής μονάδας είναι η τήρηση των νόμων και στην προκειμένη περίπτωση είναι σαφές ότι αυτό δεν έχει συμβεί.

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ είχε πλήρως και λεπτομερώς ενημερώσει την προηγούμενη πολιτική ηγεσία και τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας για την προφανή καταστρατήγηση των νόμων που διέπουν την χορήγηση αδειών, τη λειτουργία κλινικών, αλλά και των κανόνων του υγιούς ανταγωνισμού.

Για τον ίδιο λόγο άλλωστε ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ έχει προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς και στη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να ανασταλεί και να ακυρωθεί η Άδεια Λειτουργίας που χορηγήθηκε στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν παραμονές εκλογών, παρά τις έντονες αντιδράσεις, ακόμα και από τις υπηρεσίες του ίδιου του Υπουργείου.

Ελπίδα του ομίλου είναι πως η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Υγείας δεν θα παρασυρθεί από επικοινωνιακά τεχνάσματα, θα εξετάσει το θέμα στην ουσία του και θα διασφαλίσει την τήρηση των νόμων και του υγιούς ανταγωνισμού, στα πλαίσια του οποίου ο Όμιλός μας δραστηριοποιείται για τριάντα και πλέον έτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: