ΜΕΝΟΥ

16 Οκτωβρίου, 2023

Που θα κάνει το ΕΚΑΒ μάθημα για καρδιοπνευμονική αναζωογόνησης και χρήση απινιδωτή!

Αυξάνουμε την ευαισθητοποίηση για την καρδιακή ανακοπή. «Όλοι οι πολίτες του κόσμου μπορούν να σώσουν μια ζωή» Το ΕΚΑΒ, στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς»

Περισσότερα

Ο Ιωάννης Κωτσιόπουλος νέος Γενικός Διευθυντής του PhARMA Innovation Forum Greece!

Το PhARMA Innovation Forum Greece ανακοινώνει ότι  τη θέση του Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Ιωάννης Κωτσιόπουλος, μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Περισσότερα

ΙΑΣΩ Παίδων: Β’ Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο «Από τη νεκρωτική εντεροκολίτιδα (ΝΕΚ) στο βραχύ έντερο: Νέες στρατηγικές για πρόληψη και αντιμετώπιση»!

Το Β’ Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο του ΙΑΣΩ Παίδων με θέμα «Από τη νεκρωτική εντεροκολίτιδα (ΝΕΚ) στο βραχύ έντερο: Νέες στρατηγικές για πρόληψη και αντιμετώπιση», θα πραγματοποιηθεί

Περισσότερα

Γιατί απεργούν οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ φυσικοθεραπευτές την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου!

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις αποφάσισε να προχωρήσει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών – Π.Σ.Φ. ΝΠΔΔ, ως μέτρο αντίδρασης στα επαίσχυντα μέτρα επιστροφών (rebate και claw-back). Η απόφαση

Περισσότερα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς!

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς (16/10) απευθύνει έκκληση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την  εκπαίδευσης όλων στην ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ (ΚΑΡΠΑ).

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ