ΜΕΝΟΥ

2ο Κοινό Συμπόσιο από την Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής στο Royal Olympic Hotel!

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου 2024 στο 2ο Κοινό Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής. Φέτος, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη Χειρουργική της κήλης και στην Αποκατάσταση του κοιλιακού τοιχώματος (AWR), δύο ζωτικής σημασίας τομείς στον τομέα της χειρουργικής παρέμβασης.

Θα γίνετε μάρτυρες της σύγκλισης κορυφαίων εμπειρογνωμόνων, ερευνητών και επαγγελματιών από όλη την Ευρώπη στην ιστορική πόλη της Αθήνας. Ο τόπος διεξαγωγής παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον για τη συλλογική διερεύνηση καινοτόμων τεχνικών, αναδυόμενων τάσεων και βέλτιστων πρακτικών στη χειρουργική κήλης και την AWR.

Αυτό το συμπόσιο χρησιμεύει ως πλατφόρμα διεπιστημονικής ανταλλαγής απόψεων, προωθώντας τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ των επαγγελματιών που είναι αφοσιωμένοι στην προώθηση των ορίων της ενδοσκοπικής χειρουργικής. Μέσα από ενδιαφέρουσες διαλέξεις, διαδραστικές συνεδρίες και ζωηρές συζητήσεις από αξιόλογους ομιλητές θα εμπλουτίσουμε συλλογικά την κατανόησή μας και θα ενισχύσουμε τις δεξιότητές μας στην αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας της χειρουργικής κήλης και της AWR.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: