ΜΕΝΟΥ
Επιστροφή στα θρανία: Πακέτα βασικών παιδιατρικών εξετάσεων στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ 

Επιστροφή στα θρανία: Πακέτα βασικών παιδιατρικών εξετάσεων στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ 

Health Newsroom

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσφέρει προνομιακά πακέτα βασικών εξετάσεων  για όλα τα παιδιά, αλλά και ειδικό έλεγχο για τους μικρούς αθλητές. 

Από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου, στις Διαγνωστικές Μονάδες του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, σε φιλικό και ασφαλές περιβάλλον, τα παιδιά μπορούν να κάνουν τις βασικές αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, που αντανακλούν τη γενική κατάσταση του οργανισμού και  αποτελούν βασικά εργαλεία πρόληψης.

Παράλληλα, τα παιδιά που αθλούνται μπορούν να υποβληθούν σε όλες τις εξετάσεις που απαιτούνται για την ασφαλή συμμετοχή τους στα αθλήματα. 

Τα παρεχόμενα πακέτα εξετάσεων είναι:  

  • Βασικός έλεγχος παιδιών: Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Χοληστερίνη,  Τριγλυκερίδια,  SGOT, SGPT, γ-GT,  Σίδηρος, Φερριτίνη.
  • Προαγωνιστικός Έλεγχος: Τriplex Καρδιάς, Ηλεκτροκαρδιογράφημα Καρδιολογική εξέταση. Με τις εξετάσεις αυτές, δίνεται στα παιδιά άνω των 14 ετών δωρεάν βεβαίωση από καρδιολόγο για τη συμμετοχή τους σε αθλήματα. 

Οι αιματολογικές εξετάσεις πραγματοποιούνται χωρίς ραντεβού, ενώ για τον προαγωνιστικό έλεγχο απαιτείται ραντεβού. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. Όλα τα νέα του Ομίλου στο https://bioiatriki.gr/ στο Facebook και στο Instagram.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: