ΜΕΝΟΥ
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ένα βήμα μπροστά και στα αεροδρόμια!

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ένα βήμα μπροστά και στα αεροδρόμια!

Health Newsroom

Κίνηση «ΜΑΤ» έκανε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι ένα βήμα μπροστά. Ειδικότερα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και ο  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, προκειμένου να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό, αλλά και στην κοινότητα εργαζομένων του αεροδρομίου, τη δυνατότητα διαγνωστικού ελέγχου Μοριακής Ανίχνευσης (rRT-PCR).

Ήδη από τις 5 Αυγούστου και καθημερινά από τις 07:00 μέχρι τις 23:00, αφικνούμενοι ή αναχωρούντες επιβάτες και κάθε εργαζόμενος στο αεροδρόμιο, μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να προσέρχονται για εξέταση στις εγκαταστάσεις που δημιούργησε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Επίπεδο Αφίξεων, μεταξύ των εισόδων 2 & 3).

Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα γνωστοποιείται στους εξεταζόμενους περίπου 6 ώρες μετά τη λήψη του δείγματος. Μετά και τη συμβολή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η τιμή για την εξέταση είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ανέρχεται στα 70€ για το επιβατικό κοινό.

Σύντομα και στο «Μακεδονία»

Παρόμοια στρατηγική συνεργασία έκανε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και με την  Fraport Greece για τους ταξιδιώτες του αεροδρομίου «Μακεδονία», στους οποίους επίσης δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιούν τεστ μοριακής ανίχνευσης (rRT-PCR) του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα τo Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης δημιούργησε ειδική μονάδα λήψης δειγμάτων εντός του αεροδρομίου «Μακεδονία» (επίπεδο αφίξεων).  Όλοι οι αφικνούμενοι και/ή αναχωρούντες επιβάτες, αλλά και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της υπηρεσίας. Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα γνωστοποιείται στους εξεταζόμενους περίπου 6 ώρες μετά τη λήψη του δείγματος.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τις 21 Αυγούστου και η τιμή της εξέτασης για το επιβατικό κοινό ανέρχεται στα 70 ευρώ. Η μονάδα θα λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 08:30 – 22:30.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα στελέχη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, γιατί με τις συνεργασίες αυτές προσφέρεται τεράστια διευκόλυνση στους ταξιδιώτες, αφού όχι μόνο θα έχουν το αποτέλεσμα του τεστ σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά κυρίως  σε αρκετά προσιτή τιμή!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: