ΜΕΝΟΥ
Ημερολόγιο αισιοδοξίας 2019 της Σμαρούλας Παντελή!

Ημερολόγιο αισιοδοξίας 2019 της Σμαρούλας Παντελή!

Health Newsroom

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας το νέο ημερήσιο Ημερολόγιο αισιοδοξίας 2019 από τη Σμαρούλα Παντελή με αισιόδοξα μηνύματα για τη νέα χρόνια.

«Η αισιοδοξία είναι σαν μια κορνίζα μέσα στην οποία ακόμα και η πιο άσχημη φωτογραφία δεν φαίνεται τρομακτική», τονίζει η Σμαρούλα Παντελή και προσθέτει: «Όλοι έχουμε ανάγκη από περισσότερα χαμόγελα και μεγαλύτερη καλοσύνη. Το ημερολόγιο αυτό θα σε βοηθήσει να σκέφτεσαι θετικά, να δρας με αισιοδοξία και να φωτίζεις με το χαμόγελό σου».

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
Ημερήσιο Ημερολόγιο 2019, Σελίδες: 352, Διαστάσεις: 12×16
Τιμή: 11,99 €

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Σμαρούλα Παντελή (PhD) είναι διδάκτωρ Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας. Εργάζεται στην Ελλάδα ως ψυχοθεραπεύτρια και βοηθάει άτομα με φοβίες, κρίσεις πανικού και ψυχοσωματικά προβλήματα. Διευθύνει θεραπευτικές ομάδες με την τεχνική του ψυχοδράματος. Από το 1986 συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, στους οποίους προσφέρει εξειδικευμένα σεμινάρια ψυχολογίας και επικοινωνίας για τα στελέχη τους. Έχει διδάξει για επτά χρόνια «Ηγεσία και Συναισθηματική Νοημοσύνη» στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι συγγραφέας βιβλίων ψυχολογίας και εκπαιδευτικών παραμυθιών. Διευθύνει την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Playback Nuevo. Διευθύνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Επικοινωνίας και Ανθρωπίνων Σχέσεων.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό της www.mirazomai.com και να επικοινωνήσετε μαζί της στο 210 7225538 ή στο 210 6772069 ή να της γράψετε στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: