ΜΕΝΟΥ
Η Μητέρα γιορτάζει στην Affidea!

Η Μητέρα γιορτάζει στην Affidea!

Health Newsroom

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Μητέρας, την Κυριακή 13 Μαΐου, η Affidea γιορτάζει και προσφέρει σε όλες τις γυναίκες που θα επισκεφθούν τα διαγνωστικά της εργαστήρια, εξετάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών.

Κάντε ένα δώρο υγείας στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας στην τιμή μιας ανθοδέσμης. Εκφράστε την αγάπη σας όχι μόνον με λουλούδια, αλλά φροντίζοντας για το πιο πολύτιμο αγαθό, την υγεία του!

Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των πακέτων εξετάσεων που ακολουθούν:

•  Προληπτικό Έλεγχο Αναιμίας (γενική αίματος, αιματοκρίτης, λευκά, ερυθρά, αιμοπετάλια, σίδηρος ορού, φερριτίνη, βιταμίνη Β12, φυλλικό οξύ) στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ.
•  Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ.

Οι προσφορές ισχύουν για όσους επικοινωνήσουν έως και την Πέμπτη 31 Μαΐου και προγραμματίσουν το ραντεβού τους στα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea σε όλη την Ελλάδα.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Affidea, αναδεικνύοντας την αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει άριστης ποιότητας υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: