ΜΕΝΟΥ
Η Affidea χορηγός στην Ειρηνοδρομία 2018

Η Affidea χορηγός στην Ειρηνοδρομία 2018

Health Newsroom

Η Affidea για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει ως Χορηγός την Ειρηνοδρομία που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, την Κυριακή 13 Μαΐου, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.

Κεντρικό μήνυμα της φετινής Ειρηνοδρομίας είναι «Τρέχουμε για την ειρήνη, ζωντανεύουμε την ελπίδα». Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Athens Plaza Hotel, η Δήμαρχος κα Μαρία Ανδρούτσου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ υπερήφανη για την Ειρηνοδρομία, καθώς είναι ο μοναδικός αγώνας δρόμου για την ειρήνη. Και αυτό είναι το πιο συγκινητικό γιατί μια τόσο σπουδαία ιδέα καταφέρνει να ενώσει την τοπική κοινωνία με σημαντικούς κοινωνικούς φορείς, σωματεία και εταιρείες, ζωντανεύοντας πραγματικά την ελπίδα και την αλληλεγγύη».

Τη Συνέντευξη Τύπου τίμησε με την παρουσία του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Affidea στην Ελλάδα κ. Θεόδωρος Καρούτζος μαζί με στελέχη της εταιρείας. «Η Affidea, πιστή στον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, ενεργεί με βασικό πυλώνα της στρατηγικής της την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία, στέκεται σταθερά δίπλα στο κοινωνικό σύνολο και υλοποιεί ενέργειες προς αυτόν τον σκοπό, στηρίζοντας τους συμπολίτες και συνεισφέροντας στην τοπική κοινότητα» σημείωσε ο κ. Καρούτζος κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε.

Η Ειρηνοδρομία συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Αττικής, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και υλοποιείται με την πολύτιμη συνεργασία του σωματείου κλασσικού αθλητισμού Ο.Φ.Κ.Α Οδυσσέας και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. 

Πηγή: affidea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: