ΜΕΝΟΥ
AFFIDEA: Yπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου  για τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής σε όλη την Ευρώπη!

AFFIDEA: Yπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου για τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής σε όλη την Ευρώπη!

Health Newsroom

Εύκολη και απλή είναι πλέον  η πρόσβαση των  ασφαλισμένων της Εθνικής  Ασφαλιστικής σε ποιοτικές υπηρεσίες πρόληψης και διάγνωσης στις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ο όμιλος  AFFIDEA,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του  nextdeal.gr έχει  εξυπηρετήσει σημαντικό αριθμό  ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής που τους συνέβη ένα απρόοπτο πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Μεταξύ άλλων αξίζει να αναφερθεί ότι  έχει διαχειριστεί αιτήματα πελατών, καλύπτοντας αρκετές πόλεις της Ευρώπης, όπως Λισσαβόνα, Μιλάνο, Γενεύη, καθώς και  Κωνσταντινούπολη.

«Δυνατό σημείο» της AFFIDEA, είναι η ανάπτυξη μεγάλης τεχνογνωσίας στο συντονισμό και την εξυπηρέτηση του πελατολογίου της (ασφαλισμένοι ασφαλιστικών εταιριών, ιδιώτες, εργαζόμενοι και στελέχη επιχειρήσεων),με αποτέλεσμα να  ανταποκρίνεται ταχύτατα στην παροχή εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών υγείας μέσα από το δίκτυό της, που καλύπτει 16 χώρες και διαθέτει 235 ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα στην Ευρώπη και περισσότερα από 500 ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα κέντρα στην Ελλάδα. Δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, λειτουργεί με σεβασμό, αξιοπιστία και καινοτομία και υιοθετεί πρακτικές που δημιουργούν προστιθέμενη αξία, τόσο για το σύνολο των πελατών της, όσο και για τους ασφαλισμένους των ασφαλιστικών εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται.

Eπισημαίνεται ότι η  AFFIDEA (www.affidea.com) είναι ο κορυφαίος πάροχος στις υπηρεσίες Εξωνοσοκομειακής Φροντίδας και Διαγνωστικής Απεικόνισης και Ακτινοθεραπείας στην Ευρώπη. H επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της σε συνδυασμό με τον ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής που διαθέτει σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται την ανάγουν σ’ έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με εκατομμύρια διαγνωστικές εξετάσεις ετησίως και υπηρεσίες πρόληψης και διάγνωσης που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: