ΜΕΝΟΥ
Πολλαπλώς χρήσιμη η Affidea και στους ασφαλιστές με τα διαγνωστικά κέντρα, την τηλεματική και τις τηλεδιασκέψεις!

Πολλαπλώς χρήσιμη η Affidea και στους ασφαλιστές με τα διαγνωστικά κέντρα, την τηλεματική και τις τηλεδιασκέψεις!

Health Newsroom

Στην ενσωμάτωση, αξιοποίηση και χρήση των νέων τεχνολογιών συνεχίζει να προχωρά η Affidea με στόχο την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς το καταναλωτικό κοινό, τη διαχείριση των πόρων της με πιο ορθολογικό τρόπο και τη δημιουργία νέων υπηρεσιών.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του nextdeal.gr, η εταιρία θα αναπτύξει την εφαρμογή Azure Hosting της Microsoft με στόχο την καλύτερη διαχείριση των δεδομένων της. Να σημειωθεί ότι την περασμένη χρονιά η Affidea προώθησε τη στρατηγική συνεργασία με την Vodafone για τις υπηρεσίες τηλεματικής και τηλεφωνίας, ενώ παράλληλα έκανε χρήση του Cisco Telepresence βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα των τηλεδιασκέψεων!

Η Affidea Ευρωιατρική είναι μία ακόμη εταιρία στο χώρο υγείας που πραγματική της δουλειά είναι η βελτίωση της ανθρώπινης ζωής. Τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι με σκληρή δουλειά και συνεχή αυτοβελτίωση ήρθε να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας και στους ανθρώπους του ασφαλιστικού κλάδου! Στο nextdeal.gr φτάνουν ικανοποιητικές απόψεις από ασφαλιστικές που ήδη συνεργάζονται μαζί της.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: