ΜΕΝΟΥ
Το Ινστιτούτο Prolepsis στο Fitness & Wellness Stories του Golden Hall

Το Ινστιτούτο Prolepsis στο Fitness & Wellness Stories του Golden Hall

Health Newsroom

Το Ινστιτούτο Prolepsis συμμετέχει από τις 24 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου στο Fitness & Wellness Stories που διοργανώνει το Golden Hall: Δράσεις προώθησης της υγιεινής διατροφής, εκπαιδευτικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους και Charity Walk για την ενίσχυση του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

 

Το Golden Hall ενισχύει το έργο του Ινστιτούτου Prolepsis και στηρίζει μαθητές που έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο του Fitness & Wellness Stories δημιούργησε ένα πρωτότυπο Charity Walk μέσα στο Golden Hall, όπου με την ολοκλήρωση της διαδρομής εξασφαλίζεται ένα υγιεινό γεύμα για ένα παιδί που έχει ανάγκη.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Μέγας Δωρητής του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ θα διπλασιάσει όλα τα γεύματα που θα εξασφαλιστούν από το Charity Walk στηρίζοντας ακόμη περισσότερους μαθητές.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια Fitness & Wellness Stories, διατροφολόγοι και ειδικοί προαγωγής υγείας του Ινστιτούτου Prolepsis θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και της σωματικής δραστηριότητας, ενώ οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίξουν στον 2ο όροφο του Golden Hall με τα επιτραπέζια παιχνίδια «Μασαθώνιος γνώσης», «Φαγητοδρομίες», το ηλεκτρονικό παιχνίδι «Τροφομαχίες» και να γνωρίσουν τον Καπετάν Υγεία και τους Ήρωες της Νόστιμης Συμμαχίας μέσα από παζλ, ζωγραφιές, σταυρόλεξα και γρίφους.

Tο πρόγραμμα με τις δράσεις του Ινστιτούτου Prolepsis στο Fitness & Wellness Stories:

24/5: Charity Walk, 13:00-14:00
26/5: Εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα παιδιά με θέμα την υγιεινή διατροφή (2ος όροφος – Golden Hall Playroom), 17:00 – 19:00
27/5: Εκπαιδευτικά παιχνίδια για τα παιδιά με θέμα την υγιεινή διατροφή (2ος όροφος – Golden Hall Playroom), 10:30 – 12:30
27/5: Ομιλία για την υγιεινή διατροφή και παρουσίαση υγιεινής συνταγής στο εστιατόριο ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΝ, 13:30 – 14:30
31/5: Charity Walk, 13:00-14:00

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: