ΜΕΝΟΥ
Παροχές Ομίλου ΙΑΣΩ για τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής!

Παροχές Ομίλου ΙΑΣΩ για τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής!

Health Newsroom

Σύμφωνα με εγκύκλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι νέες και εμπλουτισμένες παροχές για τους ασφαλισμένους με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο οι οποίες ισχύουν άμεσα είναι:

  • Παροχές επειγόντων/έκτακτων περιστατικών
  • Παροχές τακτικών περιστατικών και διενέργεια εξετάσεων πρωτοβάθμιας περίθαλψης με προνομιακή τιμολόγηση
  • Εκπτώσεις και προνόμια αποθεραπείας και αποκατάστασης

Αναλυτικά, στο ΙΑΣΩ GENERAL, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής δικαιούνται δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά, 24 ώρες το 24ωρο, στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων της Κλινικής στις ειδικότητες Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού και Χειρουργού. Επίσης, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 400€ για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και τιμές ΦΕΚ σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 400€ (από το κόστος των διαγνωστικών εξετάσεων εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά και υγειονομικό υλικό), έκπτωση 30% σε ιατρικές – επεμβατικές πράξεις σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού, δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο εντός Αττικής προς την κλινική (εφόσον προκύψει νοσηλεία). Τέλος δικαιούνται δωρεάν επισκέψεις ιατρών σε προγραμματισμένα ραντεβού/ τακτικά περιστατικά στις εξής ειδικότητες – στον εκάστοτε εφημερεύοντα ιατρό: Αγγειοχειρουργού, Γαστρεντερολόγου, Καρδιολόγου, Ογκολόγου, Ορθοπεδικού, Ουρολόγου, Παθολόγου, Πνευμονολόγου, Χειρουργού και ΩΡΛ ενώ για κάθε επιπλέον ειδικότητα η χρέωση είναι στην προνομιακή τιμή των 20€.

Στο ΙΑΣΩ, προβλέπεται δωρεάν εκτίμηση επείγοντος και έκτακτου γυναικολογικού περιστατικού, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 450€ για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και έκπτωση 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 450€ (από το κόστος των διαγνωστικών εξετάσεων εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά και υγειονομικό υλικό), δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο εντός Αττικής προς την κλινική (εφόσον προκύψει νοσηλεία) και έκπτωση 50% στις εξετάσεις διάγνωσης προστάτη & στις διαβητολογικές εξετάσεις. Για έλεγχο μαστού (υπέρηχο μαστού, ψηφιακή μαστογραφία, ψηλάφηση) η χρέωση είναι στην προνομιακή τιμή των 60€.

Στο ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, παρέχονται δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά, 24 ώρες το 24ωρο στα εξωτερικά ιατρεία της Κλινικής στις ειδικότητες Παιδιάτρου, Παιδοχειρουργού και Παιδο-ορθοπεδικού, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις παιδιών (έως 16 ετών) αξίας 500€/έτος για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και έκπτωση 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 500€ (από το κόστος των διαγνωστικών εξετάσεων εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά και υγειονομικό υλικό), έκπτωση 20% σε ιατρικές – επεμβατικές πράξεις σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού. Παράλληλα, προβλέπεται δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο εντός Αττικής προς την κλινική (εφόσον προκύψει νοσηλεία), δωρεάν προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, κατόπιν ραντεβού, στα εξωτερικά ιατρεία του ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, στον εκάστοτε εφημερεύοντα ιατρό στις εξής ειδικότητες Παιδοχειρουργού και Παιδίατρου. Τέλος, για ιατρικές επισκέψεις, κατόπιν ραντεβού, στις ειδικότητες Παιδο-ορθοπεδικού, Παιδοδιατροφολόγου, Παιδοενδοκρινολόγου (οι δύο πρώτες ετησίως), Παιδο-οφθαλμίατρου – Παιδο-ΩΡΛ η χρέωση είναι στην προνομιακή τιμή των 40€.

Στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, παρέχοντα στους ασφαλισμένους δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά, 24 ώρες το 24ωρο, στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων της Κλινικής στις ειδικότητες Παθολόγου, Καρδιολόγου, Χειρουργού και Γυναικολόγου, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 200€ για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και έκπτωση 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 200€ (από το κόστος των διαγνωστικών εξετάσεων εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά και υγειονομικό υλικό), δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο για την πόλη της Λάρισας προς την κλινική (εφόσον προκύψει νοσηλεία) και έκπτωση 50% για τις υπόλοιπες περιοχές. Ο έλεγχος μαστού (υπέρηχο μαστού, ψηφιακή μαστογραφία, ψηλάφηση) παρέχεται στην προνομιακή τιμή των 60€.

Τέλος, το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, προσφέρει στους ασφαλισμένους με Ατομικό ή Ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο δωρεάν προγραμματισμένη ιατρική εκτίμηση από φυσίατρο, δωρεάν πελματογράφημα και μέτρηση οστικής πυκνότητας κατόπιν ραντεβού. Παράλληλα, παρέχεται έκπτωση 15% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου για φυσικοθεραπείες και υδροθεραπείες, έκπτωση 10% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου για αναβάθμιση θέσης σε 2κλινο, έκπτωση 15% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου για αναβάθμιση θέσης σε 1κλινο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: