ΜΕΝΟΥ
ΜΚΟ της χρονιάς και Gold βραβείο για το Ινστιτούτο Prolepsis στα Hellenic Responsible Business Awards 2015

ΜΚΟ της χρονιάς και Gold βραβείο για το Ινστιτούτο Prolepsis στα Hellenic Responsible Business Awards 2015

Health Newsroom

Τιμητική διάκριση για το Ινστιτούτο Prolepsis και αναγνώριση των προσπαθειών και των δράσεων του αποτέλεσε η απονομή του Gold βραβείου στα Hellenic Responsible Business Awards 2015. Σε μία λαμπρή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 15/9 στο Balux Prive και διοργάνωσε για πρώτη φορά η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week, το Ινστιτούτο Prolepsis τιμήθηκε ως ΜΚΟ της χρονιάς για το 2015 στον τομέα Υγεία & Πρόληψη.

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και του τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και βραβεύθηκαν εταιρείες, πρωτοβουλίες και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που διακρίθηκαν το 2015 σε ποικίλες κοινωνικές, πολιτιστικές, ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής των βραβείων που πραγματοποίησαν την αξιολόγηση προέρχονταν από την ακαδημαϊκή κοινότητα, εμπειρογνώμονες του κλάδου, καθώς και εκπροσώπους φορέων που στηρίζουν τα βραβεία.

Το Ινστιτούτο Prolepsis ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της δημόσιας υγείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, εκπονεί για περισσότερο από δύο δεκαετίες ακαδημαϊκή έρευνα και εφαρμόζει τα αποτελέσματά της, τόσο σε εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δράσεις, όσο και σε δράσεις συνηγορίας. Το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ, το οποίο θα εφαρμοστεί για 5η συνεχή σχολική χρονιά αποτελεί μέρος αυτής της προσπάθειας και αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του Ινστιτούτου Prolepsis στον τομέα της υγείας και της πρόληψης. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών μια πολύ σημαντική αξία καθοδηγεί τις δράσεις του Ινστιτούτου και συνεχίζει να εμπνέει τους ανθρώπους του: η υγεία αποτελεί θεμελιώδες, αδιαπραγμάτευτο αγαθό και ταυτόχρονα αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: