ΜΕΝΟΥ
Το Ιατρικό Αθηνών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Το Ιατρικό Αθηνών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Health Newsroom

Σημαντικά οικονομικά οφέλη σε ιατρικές δαπάνες (ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, νοσήλια) προβλέπει η Συμφωνία Συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών τόσο για τους κατόχους της Κάρτας όσο και για τα μέλη της οικογένειάς τους (γονείς, σύζυγο, παιδιά).

Την υλοποίηση της συμφωνίας συνεργασίας (τριετούς διάρκειας) ανακοίνωσαν σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), κ. Φίλιππος Λέντζας και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ.Βασίλης Αποστολόπουλος, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Παναγιώτη Μανούρη.

 

Όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ Παναγιώτης Κανελλόπουλος «Η συμφωνία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών είναι ιδιαίτερα σημαντική και έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων συνεργασιών, μέσω των οποίων, η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων επιχειρεί -στην παρούσα δυσμενή οικονομική συγκυρία – να ελαφρύνει κατά το δυνατόν περισσότερο το κόστος διαβίωσης για τους νέους και τις οικογένειες τους. Οι συνεργασίες αυτές επιτρέπουν τους νέους να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, αθλητισμού, μεταφορών, τουρισμού κ.α. με σαφώς μειωμένο κόστος. Και έπεται συνέχεια.».

 

«Ανταποκριθήκαμε άμεσα και ουσιαστικά στην πρόταση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για συνεργασία. Στη δύσκολη χρονική περίοδο, που διανύουμε, στηρίζουμε τη νέα γενιά, παρέχοντας σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις μέσω της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων τόσο στα Παιδιατρικά Κέντρα του Ομίλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όσο και στο σύνολο των κλινικών μας. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Β. Αποστολόπουλος.

 

Ο Πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ Φίλιππος Λέντζας ανέφερε, από την πλευρά του, «Πήραμε την πρωτοβουλία να απευθυνθούμε στον Όμιλο, κρίνοντας ότι η συμμετοχή του στο δίκτυο συνεργατών μας, θα ήταν εξαιρετικά σημαντική και ευελπιστώντας ότι θα μπορέσει να ωφεληθεί ένας μεγάλος αριθμός νέων στη χώρα μας, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική συγκυρία της οικονομικής κρίσης, όπου το πρόγραμμα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη κοινωνική διάσταση. Ευχαριστούμε την διοίκηση του Ομίλου γιατί η ανταπόκριση του ήταν ιδιαίτερα θετική».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: