ΜΕΝΟΥ
Ο όμιλος Ιασώ  βραβεύει τους Παραολυμπιονίκες

Ο όμιλος Ιασώ βραβεύει τους Παραολυμπιονίκες

Health Newsroom

 

Μέσα σε μία συγκινητική και ανθρώπινη ατμόσφαιρα που ξεχώριζε η δύναμη της ζωής και της θέλησης , Ο Όμιλος ΙΑΣΩ  και  το Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης  ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ βράβευσαν τους Παραολυμπιονίκες  του Λονδίνου 2012 στις εγκαταστάσεις του Φιλοκτήτη στο Κορωπί.
Τα βραβεία παρέδωσαν, ο Πρόεδρος του ομίλου ΙΑΣΩ , στον οποίο ανήκει ο Φιλοκτήτης, κ. Γιώργος Σταματίου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Φουντουλάκης και ο Γενικός Διευθυντής του ΚΑΑ- ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ κ. Νίκος Παπαευσταθίου. Την εκδήλωση  τίμησε με την παρουσία του ο Ολυμπιονίκης  και  πρωταθλητής της ενόργανης Γυμναστικής Βλάσης Μάρας και η πρωταθλήτρια της ενόργανης Γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση. Ειδικότερα στην σύντομη ομιλία του, ο Πρόεδρος του ομίλου ΙΑΣΩ κ. Γιώργος Σταματίου  εξήρε  το έργο που επιτελείται στο Παραολυμπιακό κίνημα, ενώ υποσχέθηκε τη στήριξη που θα έχει από τον όμιλο ΙΑΣΩ η Παραολυμπιακή Ομάδα.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) κ. Γιώργος Φουντουλάκης  χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή για ολόκληρο το παραολυμπιακό κίνημα τη βράβευση εκ μέρους του ΙΑΣΩ των πρωταγωνιστών  των παραολυμπιακών αγώνων του 2012, γεγονός που αποδεικνύει την ιδιαίτερη ευαισθησία του Ομίλου  ΙΑΣΩ και του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ.
Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι: Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανανός, Μαριλένα Κορδαλή, Άρης Μακροδημήτρης, Μανώλης Στεφανουδάκης, Πασχάλης Σταθελάκος, Χρήστος Ταμπαξής, Παύλος Μάμαλος, Ανθή Καραγιάννη, Αλεξάνδρα Δήμογλου, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης.
Το  Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης  ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ξεκίνησε τη  λειτουργία του τον Μάρτιο του 2007. Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται σε μία καταπράσινη έκταση 75 στεμμάτων στο Κορωπί σε ένα κομβικό σημείο του λεκανοπεδίου της Αττικής, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και στους μεγάλους οδικούς άξονες, διευκολύνοντας την πρόσβαση των ασθενών και των οικογενειών τους.
Με απόλυτο σεβασμό και αισθητική αρμονία, οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου μας εναρμονίζονται πλήρως στο περιβάλλον, καθώς και στις ειδικές απαιτήσεις και προδιαγραφές των ασθενών για ασφάλεια, άνεση, ηρεμία, εξυπηρέτηση και ποιόυητα.

Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ στηρίζεται σε μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. Το άτομο που παρακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης συμμετέχει ουσιαστικά και ενεργά σε όλη τη διαδικασία της αποθεραπείας του. Η ειδική και εξατομικευμένη ομάδα αποκατάστασης κατευθύνει και κατευθύνεται από τις ανάγκες του ατόμου, με σκοπό  το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Με σεβασμό και αξιοπρέπεια το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, συνεργάζεται με τον ίδιο ασθενή, το οικογενειακό του περιβάλλον και τον θεράποντα ιατρό με σκοπό να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αποκατάσταση της λειτουργικότητας του και να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στην καθημερινότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: