ΜΕΝΟΥ

Η Affidea καθιστά τη Μεσσήνη κέντρο αναφοράς για την Υγεία με το Νέο Διαγνωστικό Κέντρο

Health Newsroom

Ο Όμιλος Affidea, στο πλαίσιο της στρατηγικής του ανάπτυξης στον νομό Μεσσηνίας και ευρύτερα στην Πελοπόννησο, επεκτείνεται με μια νέα μονάδα υγείας σε κεντρικό σημείο στη Μεσσήνη. Η νέα μονάδα αποτελεί το τρίτο ιατρικό κέντρο του Ομίλου Affidea στην Μεσσηνία, ενισχύοντας την πρόσβαση των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

«Η Affidea Μεσσήνης αποτελεί ισχυρή απόδειξη ότι επενδύουμε στην υψηλή ιατρική τεχνολογία, εφαρμόζοντας διαδικασίες που αποσκοπούν στη διαφύλαξη της ασφάλειας των εξεταζόμενων και παράλληλα στη διασφάλιση του βέλτιστου ιατρικού αποτελέσματος. Εξοπλισμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα της διαγνωστικής απεικόνισης, βιοπαθολογίας και προληπτικής ιατρικής, η νέα μονάδα αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής μας για την ανάπτυξη ενός δικτύου υψηλής ποιότητας διαγνωστικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα. Με την νέα επένδυση στη Μεσσήνη, η Affidea συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της Υγείας, προσφέροντας κορυφαίες ιατρικές υπηρεσίες κι ενισχύοντας την παρουσία της στην Πελοπόννησο», σημειώνει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος.

Το διαγνωστικό κέντρο Affidea Μεσσήνης (Λοχαγού Πετρουλάκη 3), στελεχωμένο με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, λειτουργεί σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, διασφαλίζοντας μέγιστη διαγνωστική ακρίβεια. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν Αξονική Τομογραφία, Αξονική Αγγειογραφία, Αξονική Στεφανιογραφία, Μαγνητική Τομογραφία, Μαγνητική Αγγειογραφία Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπερηχογραφήματα Σώματος – Τriplex Αγγείων, Δοκιμασία Κοπώσεως, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Holter πιέσεως & ρυθμού, Stress Echo, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας – Λιπομέτρηση, Βιοπαθολογικό Εργαστήριο και τμήμα Check-Up. Επιπλέον διενεργούνται υπηρεσίες κατ’ οίκον.

Η πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει την δέσμευση του Ομίλου Affidea προς τους δημότες της πόλης και τους επισκέπτες της για την προαγωγή της υγείας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής. Μέσω αυτής της υψηλής προστιθέμενης αξίας επένδυσης, ο κορυφαίος Όμιλος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, επιδιώκει να ενισχύσει την τοπική κοινότητα, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας και στηρίζοντας την τοπική οικονομία και την ποιοτική αναβάθμιση της τουριστικής προσφοράς της πόλης.

Ο Όμιλος Affidea ξεκίνησε την λειτουργία του στην Καλαμάτα από το 1991, με ένα πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο, προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες απεικόνισης και βιοπαθολογίας. Στη συνέχεια, με το άνοιγμα του Δερματολογικού κέντρου City Med, το 2022, διεύρυνε το μοντέλο λειτουργίας του και σε άλλες υπηρεσίες στον κλάδο της Δερματολογίας & Laser. Το 2024 επεκτείνεται με το τρίτο ιατρικό κέντρο στην Μεσσηνία, δίνοντας σε περισσότερους πολίτες την δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα κλινικής διακυβέρνησης και ακτινοπροστασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού: 272 2304100, [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης: